Zadovoljna.si
Iva Krajnc

Undo

Slovenska igralka o skrivnosti mladostnega videza

zadovoljna.si
07. 11. 2013 11.14
0

Skrb za telo je ena izmed osnovnih nalog vsake izmed nas. Koži moramo v vseh obdobjih življenja zagotoviti potrebno vlago ter hranilne snovi, ki jih potrebuje za zdrav in mladosten videz. Prav tako moramo stremeti k temu, da jo čim dlje ohranimo čvrsto ter prožno, saj bomo na ta način preprečile nastanek gub, ki nam na obraz začnejo siliti že sredi tridesetih let. Pri tem si običajno pomagamo z najrazličnejšimi kremami, nad katerimi slej ko prej obupamo, saj pravega učinka ne zaznamo. Temu pa lahko sedaj naredite konec tudi ve, saj slovenski trg že nekaj časa ponuja 24-urno kremo, ki velja za inovacijo na področju pomladitve kože. Preizkusila jo je tudi igralka Iva Krajnc, novopečena mamica, ki je z rezultati po zelo kratkem času uporabe nadvse zadovoljna. Gubic skorajda ni več in njen videz še naprej ostaja nadvse mladosten.

Ste ob pogledu v ogledalo opazili novo, sicer še majhno gubico, ki pa bo prej ali slej postala velik problem? Ste preizkusili že vse mogoče kreme proti gubam, pa nobena ne učinkuje? Preden padete v kremplje estetske kirurgije ali si pričnete vbrizgavati botoks, preizkusite 24-urno kremo, ki vsebuje patentirani kompleks UNDO, s katerim ustavi delovanje angiotenzina II in tako prepreči razpadanje kolagenske mreže. Vaša koža bo v zgolj dveh tednih postala bolj mladostna, sijoča, gube pa manj vidne. Kompleks Undo predstavlja velik potencial v zaviranju propadanja kolagenske mreže, sploh če poleg tega spodbudi tudi tvorbo svežih kolagenskih vlaken v fibroblasih. Zato je krema UNDO ob dolgoročni uporabi zares učinkovita proti staranju kože. Dodani so tudi preverjeni antioksidacijski vitamini, dermatologi pa njeno uporabo priporočajo že od 25. leta dalje.
Posebna akcija samo za bralke zadovoljna.si TUKAJ!

Vse je odvisno od kakovosti kolagenske mreže

Videz in stanje kože sta v največji meri odvisna od kakovosti kolagenske mreže, ki predstavlja oporo koži ter zagotavlja njeno elastičnost, napetost in vlažnost, sestavljena pa je iz kolagenskih niti in elastina. Kolagenske niti morajo biti prisotne v optimalni količini, biti nepoškodovane in med seboj natančno urejene, da koža navzven deluje sijoča, prožna in mladostna. Kolagenske niti se ves čas razgrajujejo, ob tem pa se v fibrocitih tvorijo nove, ki nadomeščajo poškodovane niti. Razgradnjo kolagenskih niti povzročajo encimi metaloproteinaze, ki, delujejo tako, kot bi s škarjami rezali kolagenske niti. Delovanje teh encimov aktivira molekula angiotenzin II, to pa škodljivi zunanji dejavniki, kot so izpostavljanje sončnim žarkom, onesnaženost zraka, hormoni, prehrana, staranje, stres in podobno.

Sodelujte v naši nagradni akciji <b>Razveljavite svoja leta</b> in se potegujte za obisk pri priznani dermatologinji in večmesečno uporabo kreme UNDO, ki dokazano zmanjša globino gub za 25%. <b>Prijavite se preko spodnjega obrazca!</b>
Sodelujte v naši nagradni akciji <b>Razveljavite svoja leta</b> in se potegujte za obisk pri priznani dermatologinji in večmesečno uporabo kreme UNDO, ki dokazano zmanjša globino gub za 25%. <b>Prijavite se preko spodnjega obrazca!</b>FOTO: Aljoša Kravanja
Zmanjšati je potrebno delovanje angiotenzina II

Če poškodovane kolagenske niti nadomesti nov kolagen, na mreži ni poškodb. Žal pa nastajanje novega kolagena pogosto ne uspe slediti njegovi razgradnji. Angiotenzin II je močan aktivator metaloproteinaz in posledično razgradnje kolagenskih niti. Če zmanjšamo in upočasnimo njegovo delovanje, zmanjšamo okvaro kolagenske mreže in spodbudimo nastanek kolagena. Boljša kot je kolagenska struktura kože, bolj je ta gladka, sijoča, gube pa manj globoke. Krema UNDO vsebuje ključno patentirano učinkovino, imenovano kompleks Undo. Ta učinkovito inhibira delovanje angiotenzina II v dermisu, saj zavira razpadanje kolagenske strukture, spodbuja nastanek novih kolagenskih vlaken ter izboljša strukturo občutljive kolagenske mreže. Poleg Undo kompleksa vsebuje tudi močne antioksidante in tako zmanjšuje učinek prostih radikalov na koži. Klinične študije dokazujejo, da deluje že po dveh tednih uporabe, odlični učinki pa se z nadaljnjo uporabo postopoma ves čas povečujejo.

Preizkusi jo tudi ti, saj dokazano zmanjša globino gub za 25%!

Bi tudi ti rada preizkusila delovanje kreme UNDO? Potem ne odlašaj, saj so pri Sensilabu pripravili POSEBNO AKCIJO za bralke zadovoljna.si.

Dokaz so zadovoljne uporabnice

Po mnenju zadovoljnih uporabnic je največja prednost kreme UNDO v tem, da je zahvaljujoč posebni pumpici preprosta za uporabo in daje resničen občutek globinskega hranjenja kože. Ne povzroča alergij in ima 24-urno zmogljivost ter izredno moč regeneracije kože. Ta je že po kratkotrajni uporabi vidneje čvrsta, manj utrujena in navlažena, gube pa manj globoke. Koža nima več masnega leska in je prožnejša, krema pa se lahko pohvali tudi s čudovitim vonjem ter hitrim vpijanjem. Kot večino krem, jo je potrebno nanašati na dobro očiščen obraz, ker pa ob nanosu na koži ustvari poseben zaščitni film, ki zadržuje vlago, je priporočljivo, da se jo uporabi zvečer pred spanjem.

Učinkovitost dokazana s strani priznanega inštituta

Učinke kreme UNDO so testirali na neodvisnem inštitutu za dermatološke raziskave Derma Consult GmbH v nemškem Bonnu, ki velja za enega najboljših svetovnih inštitutov za dermatološke raziskave. Raziskava je potekala pod budnim očesom izkušenih dermatologov, ki so k sodelovanju povabili 40 prostovoljcev, starih od 25 do 60 let ter jih prosili, da štiri tedne uporabljajo kremo Undo. Po mesecu dni so s pomočjo mikrokamere, ultrazvoka ter merilcev kolagena v koži izmerili učinek staranja kože ter na podlagi ugotovitev ocenili učinkovitost kreme. Testi so pokazali, da se je pri kar 85 odstotkih testirancev stanje kože izboljšalo na vseh desetih parametrih, ki so jih testirali in so med drugim zajemali čvrstost, elastičnost in debelino kože, zaščito pred prostimi radikali, navlaženost, regeneracijo, zaščitno funkcijo kože,videz utrujenosti in globino ter volumen gub. S tem je Undo postala prva krema, ki je bila pozitivno ocenjena po vseh upoštevanih kriterijih, saj dokazano zmanjša globino gub za 25%, hkrati pa predstavlja trden dokaz, da so prvi učinki delovanja kreme vidni že po zgolj dveh tednih uporabe.

To pa še ni vse!

 

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582