Zadovoljna.si
Žirija šova TOP4 - 16

Novice

Nepričakovano: izločitev iz šova jo je povsem šokirala!

U.S.
16. 10. 2013 13.50
14

"Nisem navajena biti v središču pozornosti, niti nisem oseba, ki bi pozornost ves čas iskala. Nenadoma sem se znašla pred vsemi temi kamerami, nepoznanimi ljudmi, v nekem novem okolju in sem enostavno potrebovala čas, da se vklopim, kar me je tokrat stalo izločitve," nam je ob izpadu zaupala Maša Zgonec, tekmovalka v šovu TOP4 s Tjašo Kokalj.

V oddaji ste bili precej v ozadju in niste izstopali. Kakšna je Maša, ki jo poznajo njeni bližnji za televizijskimi kamerami?

Bližnji me ponavadi opišejo kot nasmejano, zabavno, preprosto in predvsem dobrosrčno osebo. V meni vidijo psihologinjo, filozofinjo, podjetno žensko ter športnico, ki je poleg vsega odvisna še od adrenalina, haha.
Osebno veliko dam na vrednote. V prostem času delam na razvoju tako osebnega kot poklicnega področja. Največ mi pomenijo družina in prijatelji. Znam biti svojeglava. Moja posebnost pa je, da imam dneve, ko si vzamem čas le zase in želim, da mi drugi to tudi dopustijo.

Ste se v oddaji TOP 4 s Tjašo Kokalj naučili česa novega?

V zvezi s poklicnim življenjem nisem pridobila nekega novega znanja, sem se pa zato naučila nekaj o sebi. Priznam, zelo me je bilo strah, da bom zablokirala pred kamerami in klonila pod pritiskom. Čeprav sem bila zadržana, sem vse izpeljala veliko bolje od pričakovanega. Še malo, pa bi šlo brez ovir. Vaja dela mojstra in ne veš, če ne poizkusiš!

Spremljajte TOP 4 s Tjašo Kokalj na Kanalu A vsako nedeljo ob 21:10.

Vse pretekle oddaje pa si lahko pogledate na VOYO!


Kaj pa delo v skupini pri kuharskem izzivu? Kako ste sodelovali z dekletom v timu?

Delo v skupini mi nikoli ni povzročalo težav. Tokrat je bil izziv malo težji, saj je Simona s kuho jedi morala nadaljevati, ne da bi ji jaz sploh povedala, kaj sem pričela delati. Moja napaka je bila, da ji nisem bolje nakazala kaj imam v mislih. Lahko bi ji na primer pripravila narezan tofu, da bi ga mogoče ona nato popekla za k rižoti. Res je tudi, da nisem bila inovativna pri pripravi samega obroka. Kuhanje mi ni v veselje, niti nikoli ne eksperimentiram s sestavinami. Ko danes pomislim za nazaj, imam sicer mnogo več idej. A takrat je bilo malo časa in potrudila sem se, kolikor se je dalo. Simona je pa vseeno dobro zaključila s pripravo jedi.

Žirija šova TOP4 - 16
Žirija šova TOP4 - 16 FOTO: Damjan Žibert

Ste presenečeni nad tem, da ste izpadli, ali menite, da bi lahko naredili in pokazali še več?

Zelo sem bila presenečena, nisem pričakovala izločitve. Imam še veliko za pokazati. Tudi vidim se v vlogi med TOP4, zato sem si še bolj želela priti do konca. Če v življenju opravljaš delo, v katerem uživaš, delaš s strastjo, se vedno čim boljše izkažeš in si se tudi pripravljen še več naučiti ter izboljšati. Žirija se je odločila, kakor se je, spoštujem njihovo odločitev in sem jim hvaležna za celotno izkušnjo. Imela sem se enkratno!

Katero dekle je po vašem mnenju neupravičeno napredovalo v četrto oddajo?

Ob delovnem tempu vseh deklet niti nisem utegnila dobro spoznati. Sploh kar se tiče vizij v poslovnem svetu, primernih lastnostih ter samega smisla za delo. Lahko rečem, da mene osebno ni prepričala Kaja, kolikor sem jo pač videla pri izzivih in bila v stikih z njo.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604