Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Izšla bo biografija Britney Spears v stripu

STA
12. 05. 2011 11.56
1

Ameriška glasbenica Britney Spears bo nova junakinja stripovske izdaje, ki bo izšla v seriji "Fame" pri založbi Bluewater Productions Inc. Strip se bo osredotočil na prikaz vzpona Spearsove med zvezde, na težave, ki jih je imela v zasebnem življenju, in na njeno močno željo po tem, da bi bila razumljena, je napovedal avtor besedila Patrick McCray.

"Britney je mnogo bolj zapleteno bitje, kot si ljudje predstavljajo. Ne glede na to, kakšno mnenje imaš o njej, te bo vselej presenetila. Za masko performansa se skriva resnično človeško bitje, ki se prebija skozi vsakdanje življenje in svoje umetniško delo, ob tem pa išče razumevanje," je povedal Patrick McCray. Stripovsko zgodbo na 32 straneh je ilustriral Ricardo Jaime. Doslej so pod okriljem založbe Bluewater Productions Inc. izšle zvezdniške biografije Lady Gaga, igralcev Roberta Pattinsona in Kristen Stewart, ameriškega predsednika Baracka Obame ter političark Sarah Palin in Hilary Rodham Clinton.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561