Zadovoljna.si
Janez in Urška naj bi konec meseca dobila sina.

Novice

Zakonca Janša bosta konec avgusta povila sina

Z.M.
04. 08. 2011 07.47
6

Poletni dnevi slovenskega politika Janeza Janše potekajo v znamenju sladkega pričakovanja. Konec meseca naj bi namreč rodila njegova soproga Urška Bačovnik. Par naj bi pričakoval sina, ki bo za Urško prvi otrok, Janša pa ima iz prejšnjega zakona že sina in hči.

Janez in Urška naj bi konec meseca dobila sina.
Janez in Urška naj bi konec meseca dobila sina.FOTO: Facebook
Pred kratkim sta praznovala drugo obletnico poroke.
Pred kratkim sta praznovala drugo obletnico poroke. FOTO: Miro Majcen

Urška Bačovnik Janša in njen soprog Janez že veselo odštevata dneve do velikega srečnega trenutka, ko bo Urška prvič postala mamica, Janez pa že tretjič srečni očka. Urškina nosečnost je že od vsega začetka vzbudila precej zanimanja v javnosti, tako kot vse, kar je povezano z enim najbolj znanih slovenskih parov. Janša naj bi mlado zdravnico Urško spoznal v gorah, saj sta oba velika ljubitelja plezanja. Kot par sta se v javnosti skupaj prvič pojavila 21.avgusta 2006 v ljubljanskih Križankah, kjer sta si ogledala operno predstavo Nabucco. Širši slovenski javnosti pa je Janša svojo Urško predstavil 30.oktobra istega leta na proslavi za dan reformacije v Cankarjevem domu.

Po poroki še dojenček

Poročila sta se pred dvema letoma v Drežnici nad Kobaridom, poroke pa so se udeležila mnoga znana politična imena. Že takrat so vsi ugibali, kdaj bosta družinico oplemenitila še z otrokom, zato zdaj še s toliko večjim zanimanjem pričakujejo rojstvo novega njunega potomca. Pred kratkim je Janša na svojem Facebook profilu objavil fotografije s svojo visoko nosečo ženo, na katerih je par videti nadvse srečen. Kot so zapisali v reviji Lea, sta bodoča starša že izbrala ime za sina, a ga še ne želita razkriti javnosti.

Za Urško bi zamenjal tudi svojo službo?

Urška Janezu nikoli ne bi dovolila, da bi zaradi nje zapustil politiko, čeprav ji je zaupal, da bi to, če bi bilo treba, brez pomisleka storil. Urška svojega Janeza rada razvaja z različnimi dobrotami. Najraje ima njen jabolčni zavitek, ki ga večkrat pripravi tudi za svojo družino, ki je njenega Janeza sprejela odprtih rok.

Janša je ob drugi obletnici poroke na svojem Facebook profilu objavil njune fotografije.
Janša je ob drugi obletnici poroke na svojem Facebook profilu objavil njune fotografije.FOTO: Facebook
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582