Zadovoljna.si
Oder Notpadu lajv?! - 3

Novice

Je Jurij Zrnec res doživel srčni napad?

Z.M.
30. 11. 2011 16.01
48

Komaj 33-letni igralec Jurij Zrnec naj bi zbolel za pljučno embolijo in zaradi tega pristal v bolnišnici, so sporočili predstavniki odnosov z javnostjo ljubljanskega gledališča SNG Drama. Stanje priljubljenega igralca naj bi bilo precej resno, poročajo različni slovenski mediji, zato so ga v ponedeljek zadržali v kliničnem centru v Ljubljani. Govorice, da je igralec doživel tudi lažji srčni napad, njegovi predstavniki trenutno zanikajo.

Oder Notpadu lajv?! - 3
Oder Notpadu lajv?! - 3 FOTO: Miro Majcen

Jurij Zrnec naj bi se zaradi slabega počutja v ponedeljek odpravil k zdravniku, ki ga je takoj poslal v bolnišnico, kjer so igralca zaradi slabega stanja zadržali na zdravljenju. Postavili naj bi mu diagnozo pljučne embolije, predstavniki za odnose z javnostjo v SNG Drami pa so potrdili, da je njegovo stanje precej resno in da Zrneca do nadaljnjega ne bo na delo. Nekateri mediji poročajo tudi o tem, da je 33-letni zvezdnik doživel lažji srčni napad, kar so v Drami zanikali.

Praznoval je rojstvo druge hčerke

Zdravstvena težava je družino Zrnec doletela ravno v času, ko so praznovali rojstvo druge hčerke Lole Brine. Juriju želimo čimprejšnje okrevanje!

KOMENTARJI (48)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604