Zadovoljna.si
Špela, ko ji je bilo 11 let ...

Novice

Špela Grošelj je že kmalu znala navdušiti publiko

Z.B.
13. 07. 2011 14.09
17

Temnolasa deklica na fotografiji ni nihče drug kot Špela Grošelj, ki velja danes v Sloveniji za eno najbolj znanih in prepoznavnih pevk. Posnetek je nastal pred 15 leti na Karaokah, ki jih je vodila TV-voditeljica in predvsem odlična pevka Deja Mušič. Špeli je bilo takrat komaj 11 let, a je kljub rosni mladosti znala navdušiti publiko.

Špela, ko ji je bilo 11 let ...
Špela, ko ji je bilo 11 let ...FOTO: YouTube
Številni slovenski pevci so se prvič pojavili na sceni že v otroških letih. Tinkara Kovač in Oto Pestner sta začela svojo glasbeno pot na legendarni radijski oddaji Veseli tobogan, Helena Blagne je osvojila prvo mesto na tekmovanju Zlati glasek Gorenjske, Špela Grošelj pa je kot otrok publiko navduševala na Karaokah. Iz drobne temnolaske se je že v nekaj letih Špela prelevila v seksi blondinko, ki jo pozna vsa Slovenija. Njena glasbena pot se je pri 17 letih začela v skupini Foxy Teens, mnogi pa jo poznajo predvsem iz časov, ko je pela v skupini Atomik Harmonik, ki ji je zagotovila pomembno mesto na domači estradi. In čeprav se je nekega dne odločila za samostojno pot in kariero ter slavno skupino zapustila, ostaja še vedno ena najbolj znanih, najbolj prepoznavnih in če hočete, tudi najbolj zvezdniških obrazov slovenske estrade.
... in danes.
... in danes.FOTO: Tibor Golob

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604