Zadovoljna.si
Pamela je kljub 43 letom še vedno v dobri formi.

Novice

Kaj se skriva pod obleko?

Z.M.
30. 05. 2011 12.02
0

… presenetljivo natrenirano telo 43-letne igralke Pamele Anderson! Zvezdnica nikoli ni bila preveč sramežljiva, zato je tudi ob pristanku na letališču v mestu angelov poskrbela, da so se za njo obračali pogledi mimoidočih. Dolga prozorna bela obleka je odkrivala ravno prav, obris Pamelinega še vedno slokega telesa pa je verjetno buril domišljijo marsikaterega moškega.

Pamela je kljub 43 letom še vedno v dobri formi.
Pamela je kljub 43 letom še vedno v dobri formi.FOTO: Reuters

 Igralka se je v Los Angeles vrnila iz Argentine, kjer je kot gostja nastopala v okviru argentinske različice oddaje Zvezde plešejo. Nosila je dolgo belo bombažno obleko, ki je zaradi prosojnosti odkrivala obrise zvezdničinega telesa. Pamela očitno še vedno ve, kako pritegniti pozornost mimoidočih.
 

Sinova jo ohranjata v formi
In kako 43-letna mamica dveh fantkov vzdržuje formo? "Moja sinova Dylan in Brandon mi pomagata pri vzdrževanju forme. Skupaj igramo nogomet, košarko in bejzbol. Veliko časa preživimo zunaj, na plaži,“ je razložila zvezdnica, ki je zaslovela kot privlačna reševalka v nadaljevanki Baywatch – Obalna straža. Igralka trdi, da nikoli ni bila na dieti, saj ima preveč rada hrano, je pa res, da je že kar nekaj časa vegetarijanka.

Ni še za v staro šaro

Andersonova se kljub 43 letom očitno še ni pripravljena umakniti s prestola svetlolasih prsatih seks bomb. V 22 letih je kar 13-krat krasila naslovnico priljubljene moške revije, nazadnje letos januarja, ko ni izpostavila le svojih telesnih atributov, temveč tudi pesniške sposobnosti. Napisala je namreč pesem o seksualni revoluciji in želji po dobrih delih. "Najboljše, kar lahko damo, še ni dovolj. Naše oči zrejo še dlje," se začne pesem igralke, ki se je prvič na naslovnici Playboya pojavila leta 1989.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604