Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Česa takega v slovenskem 'realityju' še nismo videli!

U.S.
21. 10. 2013 08.47
22

Kaja Kovič, ena od devetih tekmovalk, ki jim je uspel preboj v ožji krog kandidatk za končno zmago všovu TOP4 s Tjašo Kokalj, je poskrbela za svojevrstno presenečenje, ko je na nominacijah ob koncu oddaje oddala odločilen glas kar sama sebi in se s tem načrtno izločila iz nadaljnjega tekmovanja. Sama pravi, da je ponosna na svojo odločitev, medtem ko so nekatera druge dekleta prepričana, da je zdaj končno priznala, da zadanim nalogam ni bila kos.

Pri tretji nalogi ste sodelovali v skupini in iskali rešitev za marketinško kampanjo. Čutiti je bilo napetost med vami in Mileno. Kaj se je dogajalo?

Tretja naloga se mi je zdela izredno zanimiva. V skupini treh popolnoma različnih deklet je povsem normalno, da se čuti malce tenzij. Čeprav se mi zdi ta izraz pretiran. Konec koncev smo se zelo zabave ob snovanju kampanje, ki je na koncu žal izpadla slabše, kot bi si želele. Tako jaz kot Milena sva močni osebnosti, zato sva ”rinili” vsaka v svojo smer. Samo idejo sem dala jaz, potem pa sem se malce prilagodila Mileni in Nastji, saj nisem absolutist in pustim ostalim, da razmišljajo s svojo glavo.

Spremljajte TOP 4 s Tjašo Kokalj na Kanalu A vsako nedeljo ob 21:10.Vse pretekle oddaje pa si lahko pogledate na VOYO!

Je šlo za nesporazum? Namreč, Milena je trdila, da je ona idejni oče vaše skupinske zamisli?

Pri nalogi na podjetju T2 smo morali narediti celotno kampanjo. Od samega osnutka ideje do realizacije in kasneje tudi snemanja oglasa. Takoj, ko nam je gospod Arih povedal, kakšna je naša zadolžitev, se mi je utrnila celotna zamisel, ki sem jo tudi pred samo izvedbo naloge povedala v kamero. Ko smo se Nastja, Milena in jaz združile v ekipo, sem svojo idejo povedala tudi njima. Bila jima je všeč. Ker pa smo vseeno tri popolnoma različne punce, smo imele drugačen pogled na končno sliko. Malce smo se prilagodile druga drugi in tako je nastal končni izdelek. Kljub temu, da oglas ni bil videti tako, kakor sem si ga zamišljala na začetku, se mi zdi, da je bil predlog moj. Da sem jaz idejni vodja, ki je pač pustil ostalim, da manevrirajo po svoje. Zato sem na koncu prevzela odgovornost, ko naš izdelek ni požel toliko odobravanja s strani komisije, kot smo pričakovale.

Na izločanju ste prevzeli odgovornost in izločili samo sebe. Malokdo bi storil enako? Kako to, da ste se odločili za ta korak?

Res je, na koncu sem morala pokazati, iz kakšnega testa sem. Rekla sem si, da ne bom šla prek trupel in tako prevzela odgovornost za napake. Včasih je enostavno potrebno narediti nekaj, kar je prav in ne tisto, kar nam paše. Seveda sem prišla v oddajo z namenom zmagati, ampak vse v mojem življenju se pač ne vrti okoli zmage na TOP4. Mislim, da sem naredila prav, danes zaspim brez občutka slabe vesti, morda pa v drugačnem primeru ne bi. To sem naredila zase in za svojo vest. Morda prav kakšna izmed drugih punc ne spi dobro, ker ve, da ni ravnala prav?

Ste bili presenečeni, da vas tokrat ni izločila Tjaša, ampak ste se morala odločiti dekleta za najšibkejši člen v skupini?

Izločanje je tokrat potekalo na drugačen način kot ponavadi, a vseeno me ni presenetilo. Nekaj resničnostnih šovov sem že pregledala, zato sem si zapomnila eno stvar: scenaristi te lahko presenetijo na vsakem koraku.

Kateri izmed izzivov vam je bil najbolj pri srcu in ste se od njega največ naučili?

Vsaka naloga posebej se mi je vtisnila v spomin, a najbolj cenim prav zadnji izziv, saj smo končno počele tisto, zaradi česar smo prišle na oddajo. Ne bom rekla, da sem se naučila kaj novega, kvečjemu ponovila lekcije o timskem delu. Res pa je, da sem se prvič soočila z vlogo modela.

Na koncu ste izjavili, da je bolje zgoreti kot zbledeti in da se podajate novim izzivom naproti. Čemu se boste posvetili sedaj, ko je za vami Top 4 s Tjašo Kokalj?

Seveda sem se z lastno izločitvijo postavila na rob prepada in skočila. Zaradi tega sem na koncu izjavila, da je bolje zgoreti kakor zbledeti. Snemanje je potekalo vzporedno mojim vsakdanjim opravkom, ničemur se mi ni bilo potrebno resnično odpovedati. Takoj, ko se je urnik sprostil, sem se zopet popolnoma posvetila službi v marketingu, ki sem jo opravljala že pred tem, študiju, konferencam, tečajem tujih jezikov, veliki dozi zabave s prijatelji in športu. Čaka me pestro leto, saj grem dokončat magistrsko nalogo na eno izmed bolj prestižnih univerz v Rimu in potem ... Kdo ve.
 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604