Zadovoljna.si
Courtney Love - 4

Novice

Kam je zdrsnil silikon

Z.B.
05. 06. 2011 12.41
3

Courtney Love sodi med zvezdnice, ki dokaj redno obiskujejo lepotnega kirurga, saj se po mnenju tistih, ki pozorno spremljajo njeno preobrazbo, njen obraz in telo vsakih nekaj mesecev precej spremenita. Američanka očitno rada pretirava in če so še pred nekaj dnevi rumeni tisk polnile fotografije njenih visečih prsi, so te postale spet polne, morda celo preveč.

Courtney Love - 4
Courtney Love - 4FOTO: Twitter
Strokovnjaki ocenjujejo, da je kontroverzna rockerica Courtney Love imela operacijo nosu, da so ji dvignili obrvi, popravili veke, izvedli mikroliposukcijo na licih in vratu ter opravili lifting obraza. Očitno je, da si je Courtney dala povečati tudi ustnice in prsi. Tako kot številne zveznice, ki pogosto obiskujejo lepotnega kirurga, še vedno ni zadovoljna s svojim videzom, zato lahko pričakujemo nove spremembe. Na fotografijah, ki jih objavljajo mediji, je bilo lahko že večkrat videti, da ji še posebej povzročajo težave silikonske prsi, ki so enkrat ohlapne, drugič preveč napete. Pretiravanje z lepotnimi posegi pušča negativne posledice na telesu in te so še posebej zaznamovale telo ameriške pevke, ki se je po smrti moža, legende Kurta Cobaina, zaželela prebiti tudi v Hollywoodu in se iz divje rockerice preleviti v zapeljivo divo. A učinek številnih lepotnih operacij in neštetih injekcij botoksa ni ravno navdušujoč.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604