Zadovoljna.si
Lado bo moral še malo počakati.

Novice

Katarina Čas končno oblekla poročno obleko

Z.O.
14. 07. 2011 07.41
9

Uspešna slovenska televizijska voditeljica in igralka Katarina Čas je pred kratkim oblekla poročno obleko. Vendar moramo vse, ki že težko čakajo, da z dolgoletnim partnerjem, TV-voditeljem in igralcem Ladom Bizovičarjem stopita pred matičarja, razočarati. Katarina se je namreč v poročni obleki pojavila v AGRFT-jevem kratkem filmu Kekec - tri dni pred poroko. Kdaj si bo poročno obleko nadela zgolj za Lada, pa za zdaj ostaja skrivnost.

Lado bo moral še malo počakati.
Lado bo moral še malo počakati.FOTO: Facebook

Pred nekaj več kot letom dni so mediji poročali, da sta se Katarina Čas in Lado Bizovičar poročila, a kmalu se je izkazalo, da le na odru. V Bizovičarjevi monokomediji Fotr sta igrala poročen par, ki pričakuje otroka. In vsi, ki že nestrpno pričakujejo, da bi si eden najbolj znanih parov v Sloveniji, ki pa zelo spretno varuje svoje zasebno življenje, končno obljubil večno zvestobo, so se morali obrisati pod nosom.  Nič čudnega torej, da mnogi že težko pričakujejo dan, ko si bosta zvezdnika izmenjala poročna prstana. Katarinine fotografije, ki so se pred kratkim pojavile na njenem profilu Facebooka, so prav zaradi tega bile prava poslastica za oči številnih oboževalcev para. Katarina je na slikah oblečena v nevesto in bela obleka z dolgo tančico ji prav lepo pristoji. A tudi tokrat ni šlo za pravi poročni obred, temveč za prizor v AGRFT-jevi kratki komediji 'Kekec - tri dni pred poroko'. Katarina igra v filmu Mojco, njen ženin pa je Kekec, ki ga igra Miha Brajnik. 

V kratkem filmu nastopa tudi Matjaž Javšnik.
V kratkem filmu nastopa tudi Matjaž Javšnik.FOTO: Facebook
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582