Zadovoljna.si
William in Kate Middleton - 3

Novice

Kate razburila kraljico

Z.N.
09. 10. 2011 17.27
10

Urednica modne revije Vogue Anna Wintour si želi, da bi naslovnico krasila vojvodinja cambriška. Čeprav bi to bila velika potrditev za Kate, da resnično sodi v svet mode, britanska kraljica fotografiranja ne odobrava, kar naj bi bil tudi razlog, zakaj je Kate zavrnila fotografiranje.

Kate Middleton je dobila izjemno ponudbo, in sicer da bi bila na naslovnici ene najbolj prestižnih modnih revij na svetu. Čeprav bi pred leti brez pomislekov lahko sprejela ponudbo za fotografiranje za naslovnico britanske edicije Voguea, zdaj tega ne more storiti – britanska kraljica se namreč s fotografiranjem ne strinja. Kot poročajo britanski mediji, je vojvodinja cambriška fotografiranje zavrnila. "Kate se zaveda, da kraljica ne bi bila preveč vesela, če bi se fotografirala za naslovnico Voguea. Čeprav je pa res, da najverjetneje sploh ne bi bila tako zelo presenečena ..." je vir blizu Kate in kraljice sporočil za E!Online.

Si bo Kate premislila?

A urednica revije ne obupa. Najela naj bi že Maria Testina, fotografa, ki je fotografiral že Kate in princa Williama ob zaroki, saj naj bi bile tako možnosti, da bi Kate le sprejela ponudbo za fotografiranje, večje. "Vse revije se trudijo, da bi lahko imele Kate na naslovnici. Nisem prepričan, ali je pogodba s Testinom dovolj za to ... Nenazadnje mora fotografiranje potrditi kraljevi dvor, ki pa Kate močno ščiti," navajajo v New York Postu. Kate je zaradi svoje preprostosti vse od zaroke s princem Williamom dalje izjemno priljubljena med ženskami po svetu, predvsem pa jo obožujejo Britanke, ki takoj pokupijo vse kose oblačil, ki jih kdaj vidijo na vojvodinji. 29-letnica se kljub temu v svetu mode trenutno noče pretirano izpostavljati. "Tako Kate kot William vesta, da bi bilo narobe, če bi se Kate promovirala kot modna ikona. Svoje naloge, ki jih imata kot kraljevski par, jemljeta resno," še pišejo mediji.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604