Zadovoljna.si
Tina Maze

Novice

Komu bo Massi zaupal Tino?

Z. T.
05. 04. 2013 15.58
26

Tina Maze je ostala brez trenerja, a kot je dejal vodja ekipe Team to aMaze, nihče ni nadomestljiv, tako da že iščejo naslednika Italijana Livia Magonija. Po medijih krožijo različna imena, a odločitev bo na koncu sprejel Andrea Massi, ki pravi, da je prejel že kar nekaj klicev.

Tina Maze po uspešni sezoni ostala brez trenerja.
Tina Maze po uspešni sezoni ostala brez trenerja.FOTO: Damjan Žibert
Veliko se je ugibalo in končno je prišla potrditev, da bo morala ekipa Tine Maze poiskati novega trenerja, saj se Livio Magoni poslavlja. Novico je na Facebooku sporočila tudi Mazejeva: ''Livio se je odločil, da zapusti ekipo aMaze! Pogrešali te bomo! Vse najboljše!'' Medtem pa so se nekateri italijanski mediji že razpisali, da bo Magoni v novi sezoni vodja trenerjev italijanske reprezentance.

Spet Italijani v igri

Seveda so se po napovedanem odhodu dosedanjega trenerja začela ugibanja, kdo bo po novem skrbel za športno pripravljenost naše šampionke. Mnenja so različna, v reviji Ekipa so na primer preigravali nekaj imen, med katerimi sta bila tudi Italijana Cesare Pastore, sicer slalomski trener, kot zanimivo rešitev pa navajajo tudi Giovannija Feltrinija, trenerja italijanske B reprezentance. Mediji, ki navajajo, da je Magoni že prevzel italijansko reprezentanco, pa pišejo, da so angažirali tudi Pastoreja. Seveda pa bo treba počakati na končno odločitev vodje ekipe Team to aMaze Andrea Massija, saj se ta o imenih morebitnih novih trenerjev še ni izrekal. Zdaj ko ima Tina za sabo nadvse uspešno sezono, se mu, kot je dejal, trenerji kar sami ponujajo.

Magoni (desno) naj bi prihodnjo sezono skrbel za italijansko reprezentanco.
Magoni (desno) naj bi prihodnjo sezono skrbel za italijansko reprezentanco.FOTO: Damjan Žibert
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 577