Zadovoljna.si
Dekleti sta najbolj iskani hostesi na Hvaru.

Novice

Kdo sta hvarski lepotici, ki sta s princem Harryjem prespali na jahti?

Z.C.
02. 09. 2011 08.00
68

Britanski mediji še vedno pišejo o nori hvarski noči princa Harryja in med drugim razkrivajo podrobnosti o tem, kako je preživel noč. Kot trdijo, naj bi v diskoteki Venerada od deklet sprva dobival košarice, a le toliko časa, dokler niso ugotovile, za koga gre. Po zabavi v diskoteki naj bi Harry v družbi dveh deklet in prijatelja Toma Inskipa odšel na nočno kopanje, noč pa naj bi vsi skupaj preživeli na prijateljevi jahti, zasidrani v marini.

Dekleti sta najbolj iskani hostesi na Hvaru.
Dekleti sta najbolj iskani hostesi na Hvaru. FOTO: Facebook
Ko se je princ Harry s prijatelji pojavil v diskoteki Venerada na Hvaru, na ženske gostje ni naredil prav velikega vtisa: "Sprva nihče ni vedel, kdo je. Hodil je od mize do mize, slonel med dekleti in se trudil z njimi navezati stik. Vendar deklet ni zanimal, saj niso vedele, za koga gre. Hrvaška dekleta so lahko zelo hladna, in to so pokazala tudi princu, čeprav se je zelo trudil okoli njih. Ko pa so dojele, da je to princ Harry, so začele plesati okoli njega in koketirati," je za medije povedala predstavnica hvarskega lokala, v katerem se je zabaval slavni Britanec.

Ujel Svetlano in Ano

"Dekleta je poljubljal vse po vrsti, seveda na usta," je še dodala zgovorna gospodična, ki je princa celo uspela prepričati, da je oblekel reklamno majico diskoteke Venerada. "Čeprav je bil večino časa v hvarskem klubu moker, je princ Harry kljub vsemu uspel očarati dve glamurozni dekleti," pa ugotavlja avtor članka o prinčevi nori noči na Jadranu, objavljenem v Daily Mailu, in dodaja, da je Harry Venerado v jutranjih urah zapustil v družbi dveh domačih lepotic: 23-letne Ane Simović in 28-letne Svetlane Gavrilović.

Harry je pravi gospod

Svetlana naj bi, kot poroča britanski dnevnik, izjavila, da je princ pravi gospod, spoštljiv in prijazen. Ana in Svetlana naj bi bili najbolj iskani hostesi na Hvaru, sicer pa naj bi bili dekleti 'perspektivni manekenki', navajajo britanski mediji. Na Svetlaninem Facebook profilu je, kot poročajo mediji, objavljenih veliko fotografij, na katerih pozira z bogatimi strankami, sicer pa naj bi dekle, ki med drugim trenira karate, sodelovalo z modno agencijo Weltrusky iz Zagreba. Harry naj bi po zabavi v diskoteki v družbi Ane in Svetlane ter prijatelja Toma Inskipa odšel na nočno kopanje, skupaj pa naj bi noč preživeli na prijateljevi jahti, zasidrani v marini.

 

KOMENTARJI (68)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561