Zadovoljna.si
Kelly Brook za Ultimo - 8

Novice

Kelly Brook v 5. mesecu nosečnosti izgubila otroka

Z.M.
10. 05. 2011 17.00
2

Britanska igralka in model Kelly Brook je v petem mesecu nosečnosti, potem ko so jo zaradi bolečin odpeljali v bolnišnico, po težkih zapletih splavila. To bi bil prvi otrok za 31-letnico, ki je po le treh mesecih videvanja zanosila z igralcem rugbija Thomasom Evansom.

Kelly Brook je v petem mesecu nosečnosti izgubila otroka. V bolnišnici je ostala nekaj dni, trenutno pa počiva na svojem posestvu v angleškem Kentu. Ob njej je mama Sandra ter njen partner Thomas Evans. Par je medije prosil, da v teh težkih trenutkih spoštujejo njuno zasebnost in jima pustijo, da v miru žalujeta za izgubljenim otrokom.

Zaželen otrok

Kelly je pred mesecem dni, potem ko je na svojem Twitter profilu objavila, da je noseča, priznala, da tega s Thomasom nista načrtovala, a se vseeno veselita naraščaja. "Thomas je moški mojega življenja, in ko si zaljubljen, ne razmišljaš preveč, temveč se prepustiš toku. Dobila bova deklico,“ je bila vesela Kelly.

Takoj vedela, da je pravi

O svojem dragem je Kelly pred časom povedala, da je takoj vedela, da je pravi zanjo. "Nemudoma sem začutila, da je on tisti pravi, kar se mi doslej še ni zgodilo. To je povezano tudi z mojo starostjo, saj se nočem ukvarjati z nekom, če vanj nisem povsem prepričana. Samska sem bila približno pol leta in nisem imela namena, da si nekoga poiščem in ustalim," je priznala za britansko revijo Hello!.

Prijatelji jima stojijo ob strani

Par je izguba otroka zelo prizadela, z bodrilnimi sporočili pa se je odzvalo veliko njunih zvezdniških prijateljev, ki jima stojijo ob strani, da se bosta čim lažje prebila skozi trenutke žalosti in žalovanja. Kelly Brooke je tako le še ena v nizu zvezdnic, ki so v zadnjih mesecih splavile. Enako usodo delita tudi igralka Amanda Holden in pevka Lilly Allen.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604