Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Komu pripada levo krilo?

Z.M.
10. 08. 2011 15.10
0

Meje med spoloma so danes vedno bolj zabrisane, in to izkorišča tudi novi fant manekenke Peaches Geldof, pevec Thomas Cohen. Mladi parček se je po londonskih ulicah sprehajal v podobni opravi, Thomas je namreč oblekel široke kratke hlače, ki so videti kot krilo, ter srajčko, s Peaches pa sta bila videti kot dve šolarki na poti iz šole.

Novi fant 22-letne manekenke Peaches Geldof ima precej svojevrsten stil oblačenja, med sprehodom po ulicah Portobella pa se je marsikdo obrnil za njim, v prepričanju, da ima oblečeno krilo. Thomas Cohen, ki prepeva v angleški punk skupini S.C.U.M., je spominjal na šolarko v uniformi, a Peaches očitno to ne moti. Vedno so jo privlačili moški iz sveta zabave, nazadnje pa je bila v razmerju z režiserjem Elijem Rothem.

Zaljubljena in spet vitka
Peaches in Thomas nista skrivala zaljubljenosti, manekenka pa je presenetila tudi s svojim izjemno vitkim stasom, ki ga je  najprej pripisovala temu, da je zbolela za ptičjo gripo, nato pa je priznala, da je shujšala preprosto zato, ker je s svojega jedilnika črtala čips. "Vsem tistim, ki mojo postavo komentirate, češ, naj že kaj pojem, bi želela sporočiti naslednje! Še vedno jem kot konj, le čipsu sem se odpovedala,“ je napisala na svojem Twitter profilu. 22-letnica je sicer kilograme začela izgubljati marca, do danes pa je izgubila 10 kilogramov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561