Zadovoljna.si
Pippa Middleton

Novice

Pippa fotografom ponudila kraljevski razgled pod krilo

Z.C.
23. 09. 2011 06.42
48

Na londonskem tednu mode, ki je potekal od 16. do 20. septembra, je uživala tudi Pippa Middleton. Najbolj slavna britanska svakinja je med modno revijo Temperley sedela v prvi vrsti, tako kot se tako visoki gostji pritiče, v družbi prijateljic Peaches Geldof in Rosario Dawson, s katerima je občudovala novo kolekcijo britanske oblikovalke Alice Temperley. Za to priložnost je Pippa oblekla njeno kreacijo, ki je dodobra odkrila njene lepe noge, paparacem pa na trenutke ponudila tudi pogled pod krilo.

Pippa Middleton je za obisk modne revije izbrala črno-belo oblekico z rumenim vzorcem, ki jo je ustvarila prav Alice Temperley, in je radodarno pokazala Pippine čvrste noge, paparaci pa so spretno lovili tudi pogled pod krilo. Ni kaj, Pippa, ki je na modno revijo prišla brezhibno naličena in z zanjo že značilnimi kodri, je na to že navajena. Kljub temu da je bila tudi tokrat v središču pozornosti, je sproščeno in z nasmehom na ustnicah uživala v kreacijah svoje priljubljene modne oblikovalke. Za sestri Middleton velja, da imata radi modo, Pippa pa je Fashion Weeke v Londonu obiskovala tudi, preden je postala ena najbolj slavnih oseb v Veliki Britaniji. Kot zanimivost povejmo, da je Alice Temperley za Pippo ustvarila tudi smaragdno obleko, ki jo je nosila na poročni zabavi svoje sestre in princa Williama.

 

KOMENTARJI (48)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561