Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Lady Gaga svet pozvala, naj obišče Japonsko

STA
24. 06. 2011 12.00
0

Ameriška zvezdnica Lady Gaga je svet pozvala, naj le obišče Japonsko, če želijo pomagati tej državi, ki sta jo marca prizadela uničujoč potres in cunami, zatem pa še jedrska katastrofa. Pevka bo v Tokiu sodelovala na dobrodelnem koncertu za žrtve cunamija, svoje oboževalce pa je pozvala, naj Japonsko obiščejo tudi oni.

Lady Gaga je na novinarski konferenci dejala, da namerava v Tokiu in njegovi odlični hrani uživati, svoje oboževalce pa je pozvala, naj storijo enako. "Ljudem po vsem svetu bi rada zagotovila, da je večina Japonske povsem varne. Lahko pridete sem. Čudovito je," je povedala. Pred tem so namreč številni zvezdniki in športniki odpovedali svoje nastope na Japonskem, ki sta jo 11. marca prizadela potres in cunami ter povzročila ogromno škode. Sledila je še jedrska katastrofa v nuklearki Fukušima, ki leži okoli 220 kilometrov severno od Tokia. Lady Gaga, ki jo je ameriška revija Forbes letos uvrstila na prvo mesto med najbolj vplivnimi zvezdniki, je ob tem povedala, da je komaj čakala, da lahko Japoncem izkaže svojo podporo. "Najbolje, kar lahko ta trenutek storimo za Japonsko, je spodbujanje turizma. Vsak lahko pride in uživa v tej prelepi državi," je dejala. Zvezdnica je doslej za žrtve katastrofe na Japonskem darovala že tri milijone dolarjev. Pevka je prejela tudi nagrado komisarja japonske agencije za turizem, ki se ji je zahvalil za njeno podporo in prizadevanja pri zbiranju sredstev.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604