Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Miley premalo zaščitila svoje fotografije in ...

Z.N.
17. 10. 2011 11.37
16

... zgodilo se je, kar si je najmanj želela. Heker Christopher Chaney, ki je vdrl v elektronsko pošto ter mobilne telefone številnih zvezdnic, pokradel gole posnetke in jih nekaj objavil na spletu, je razkril, kako se mu je uspelo dokopati tudi do zasebnih sporočil Miley Cyrus. Pravi, da bolj preprosto ne bi moglo biti.

Moški, ki je spletnemu portalu TMZ kar dve leti pošiljal sporočila, da ima gole fotografije zvezdnic, in za katerega na TMZ domnevajo, da naj bi bil Christopher Chaney, ki so ga po 11 mesecev dolgi preiskavi nedavno aretirali, ker naj bi Scarlett Johanson z mobilnega telefona ukradel gole fotografije, je poslal elektronsko sporočilo, v katerem je razkril, kako je vdrl v elektronsko pošto Miley Cyrus. Kot je heker, ki mu ameriški mediji pravijo kar 'hekerazzi', zapisal, je najprej poskušal vpisati različna gesla, a ni imel sreče, in zato je izbral možnost vpisa v račun prek varnostnega vprašanja. Miley je imela nastavljeno vprašanje 'Ime najboljše prijateljice'. "Ko sem videl, da ima nastavljeno takšno varnostno vprašanje, sem preprosto na Googlu preveril, kdo so njene prijateljice in vpisal ime tiste, za katero je v nekem intervjuju povedala, da jo pozna najdlje. Ko sem videl, da je geslo pravillno, nisem mogel verjeti," je zapisal.
Na TMZ pravijo, da niso prepričani, ali je moški, ki je poslal sporočilo, resnično Chaney, saj je bilo sporočilo poslano z drugega elektronskega naslova kot preostala sporočila, a predvidevajo, da je sporočilo njegovo, saj naj bi bila med Chaneyjevimi 'žrtvami' poleg Scarlett Johansson, Vanesse Hudgens in Jessice Alba tudi Miley Cyrus.

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604