Zadovoljna.si
Boeing 747-8

Novice

Bizarno! Moški prišel na letalo v visokih petah in vročih hlačkah

Z.M.
23. 06. 2011 16.15
4

Na letališču v Fort Lauderdalu so imeli pred dnevi opravka s prav posebnim potnikom. Američan Jim Tarlow je oblečen v kratek ženski top, vroče hlačke in obut v visoke pete želel leteti v Phoenix. Na pregledu se nihče ni vtikal v njegove življenjske navade in gospod je lahko nemoteno nadaljeval svojo pot do izbranega cilja. Potniki so se spraševali, kako je lahko Tako bizarno oblečen letel z družbo US Airways, ki je nekaj dni pred tem zavrnila temnopoltega potnika, ker naj bi široke kavbojke nosil prenizko.

Boeing 747-8
Boeing 747-8 FOTO: Reuters

Jim Tarlow ima prav poseben okus za modo. Napravljen kot poceni prijateljica noči se je želel vkrcati na letalo do Phoenixa, na kontroli pa ga nihče ni spraševal, zakaj potuje v tem bizarnem 'kostumu'. Nekateri potniki, ki so potovali z istim letalom, so se norčevali iz njegovega videza, gospod pa se ni pustil preveč motiti in je enemu od sopotnikov celo poziral. Ljudje, ki redno potujejo s to letalsko družbo, se sprašujejo, kako je mogoče, da gospodu Tarlowu nihče ni preprečil potovanja, medtem ko se nekaj dni prej predstavniki iste družbe v San Franciscu zavrnili temnopoltega potnika, ki se je na letališču pojavil s preširokimi in prenizko spuščenimi kavbojkami.

Ni pravil

Predstavnica Us Airwaysa Valerie Wunder je povedala, da je prejela opozorilo, da se po letališču giblje neprimerno oblečen moški, a nihče od njenih sodelavcev gospodu ni ukazal, naj se preobleče. "Prav je tako. Nimamo nekih določenih pravil, kako morajo biti naši potniki oblečeni. Edini pogoj je, da imajo zakrite vse intimne dele," je razložila piarovka družbe, incidenta s temnopoltim potnikom s prevelikimi hlačami pa ni želela komentirati.
 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604