Zadovoljna.si
Giorgos Tsetis - 3

Novice

Postavni maneken 6 let ni seksal. Preverite zakaj!

J.V.
14. 09. 2015 08.18
9

V zgodnjih 20. letih je bil Giorgos Tsetis na vrhuncu svoje kariere in delal za priznane modne hiše, kot so Armani, Versace in John Galliano. V istem času pa so mu začeli drastično izpadati tudi lasje in ogrozili njegovo kariero. Da bi jih obdržal, se je za šest let odpovedal seksu.

Nekoč eden izmed najbolj zaželenih moških modelov v svetu mode je spregovoril o pritisku, da mora imeti goste in močne lase zato, da bi dobil delo. In ko so mu lasje pričelo izpadati, se je začelo šest let dolgo obdobje, v katerem je zaradi jemanja različnih zdravil izgubil vso spolno slo. Izpadanje las je postalo tako hudo, da je v nekem trenutku vizažistka s pomočjo ličil morala prikriti predel, na katerem se je pričela pojavljati plešavost.

 

Happy Day!!! - Working forever!!! #wilhelminamodels #nutrafol

A photo posted by Giorgos Tsetis (@giorgostsetis) on

»Ne obstaja nit peščica modelov, ki jim izpadajo lasje in zato je v mojem poslu zelo pomembno, da imam goste lase, če želim dobiti delo,« je povedal v nedavnem intervjuju. Da bi ohranil svojo grivo, se je odločila za zdravilo, ki pa je imelo številne strasnke učinke, med drugim tudi izgubo želje po spolnosti in težave z erekcijo ter doseganjem orgazma. Zdravilo je jemal kar šest let in medtem ko lasje so v tem času znova začeli rasti, pa je njegova spolna sla popolnoma usahnila, z njo pa je odšlo tudi njegovo tedanje dekle.

»Moja samozavest kot moški je izginila in to pri tako mladih letih. Na splošno sem zelo pozitivna oseba, toda nekaj takšnega te zelo prizadene.« S časom je prenehal jemati zdravilo, saj so strasnki učinki zanj postali preveč. Njegovo spolno življenje je od takrat znova zaživelo, za ohranjanje zdravih in močnih las pa je našel druge načine.
 

 

Very good times :-)

A photo posted by Giorgos Tsetis (@giorgostsetis) on

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604