Zadovoljna.si
Jennifer Aniston in Brad Pitt

Novice

Mračne skrivnosti trikotnika Aniston-Pitt-Jolie prihajajo na dan

Z.B.
09. 08. 2011 12.00
25

Kmalu bodo znane vse podrobnosti o hollywoodski ločitvi, ki je v prejšnjem desetletju najbolj odmevala. Kot je znano, sta se Jennifer Aniston in Brad Pitt razšla zato, ker se je igralec zaljubil v Angelino Jolie. Ni pa znano, da je bila Jennifer tista, ki je svojega nezvestega možička pognala čez domači prag. Podrobnosti naj bi razkrila knjiga, ki jo bo napisal producent filma 'Mr. and Mrs. Smith' Arnon Milchan.

Ko je Jennifer izvedela, da se Brad videva z Angelino, ga je nagnala iz stanovanja.
Ko je Jennifer izvedela, da se Brad videva z Angelino, ga je nagnala iz stanovanja. FOTO: X17ONLINE.COM
Napovedujejo jo kot knjigo, ki bo po mnenju poznavalcev prava bomba, saj spet vrača v središče pozornosti eno najbolj opravljanih ločitev v Hollywoodu. Producent Arnon Milchan se je namreč odločil razkriti nekatere sočne podrobnosti s knjigo Confidential: The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon. Največ prostora bo seveda odmeril Jennifer Aniston in Bradu Pittu. Kot trdi Milchan, je bila Jennifer tista, ki je Brada nagnala iz skupnega doma, potem ko ji je ta priznal, da se je zaljubil v Angelino Jolie. Po petih letih zakona in vse bolj glasnih govoricah, da je med igralcem in Angelino preskočila iskrica, je bil prav Brad tisti, ki je ženi priznal, da je zaljubljen v svojo soigralko. Anistonova je pred tem poskušala sama izvedeti, kaj se dogaja na snemanju filma 'Mr. and Mrs. Smith', vendar ji nihče ni želel povedati resnice. Zato se je odločila, da bo vprašala kar moža. In ta ji je sprva zanikal nezvestobo. Sledilo je silvestrovanje na Karibskih otokih leta 2005, ko se je igralec izpovedal ženi. Milchan se spominja, da je bila Jen besna in ga je nagnala. Že po tednu dni, 7. januarja 2005, je par javnost obvestil o ločitvi, marca istega leta pa je Anistonova vložila zahtevo za ločitev. In po sedmih letih se javnost še vedno ukvarja s tem…
Jennifer je bila besna.
Jennifer je bila besna.FOTO: Reuters

 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561