Zadovoljna.si
Ema se je naučila novih samba korakov.

Novice

Najlepša Slovenka v vesolju verjame v Nezemljane

Z.M.
06. 09. 2011 07.25
5

21-letna Ema Jagodič, ki nas letos zastopa na svetovnem izboru za Miss Universe v Braziliji, je v enem od predstavitvenih videov tekmovanja priznala, da verjame v vesoljce, da je prepričana, da smo ženske čustveno močnejše in da bi bila od vseh živali najraje mačka. Lepotica v Braziliji maksimalno uživa, navezuje stike z ostalimi zmagovalkami, se pridno uči sambe in čaka na veliki finale.

V Braziliji sklepa tudi nova prijateljstva.
V Braziliji sklepa tudi nova prijateljstva.FOTO: Facebook
Ema se je naučila novih samba korakov.
Ema se je naučila novih samba korakov. FOTO: Facebook

Letošnja zmagovalka Miss Universe Slovenije, 21-letna Ema Jagodič, je v Južno Ameriko odpotovala v drugi polovici avgusta, v deželi sambe pa se izvrstno počuti. "Brazilija je dežela plesa ter veselih iger," pravi misica, ki se je tudi sama naučila nekaj korakov brazilske sambe. Priznala je, da so dnevi vsekakor naporni, a pestri zaradi raznolikih doživetij. Med bivanjem v Sao Paulu je spoznala tudi tamkajšnjega župana in predsednico organizacije Miss Universe Paulo M. Shugart. "Tukaj se počutimo kot kraljice," je priznala Ema.

Rada bi bila mačka

V enem od predstavitvenih videov, ki so jih organizatorji posneli v okviru tekmovanja, je najlepša Slovenka v vesolju priznala, da verjame v obstoj Nezemljanov, da je prepričana, da smo ženske čustveno močnejše od moških ter da bi si od vseh živali najbolj želela biti mačka, saj znajo biti manipulativne. "Ravno zato, ker sama nikoli nisem taka, bi se želela postaviti v njihovo kožo," je povedala Ema. Našo zmagovalko čaka še več kot deset dni bivanja v temperamentnem mestu, preden bo zastopala barve naše države in se skupaj z ostalimi zmagovalkami potegovala za naslov Miss Universe World.

Naša lepotica verjame v obstoj Nezemljanov.
Naša lepotica verjame v obstoj Nezemljanov.FOTO: Facebook


 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604