Zadovoljna.si
Miley je izredno navezana na svoja starša, zato jo je napoved, da se bosta ločila, zelo prizadela.

Novice

Napihljiva Miley buri moško erotično domišljijo

Z.M.
03. 04. 2011 11.36
6

Miley Cyrus se je močno razburila, ko je odkrila, da je ameriški proizvajalec seks igračk na trg poslal napihljivo lutko, ki ji je na las podobna. Zvezdnica je zgrožena nad tem, da lutka nosi celo njeno ime, zato se je odločila, da bo proizvajalce tožila. Proizvajalec seksi lutke pa si medtem mane roke, saj je v dveh dneh prodal vse zaloge.

Miley Cyrus je kljub svoji mladosti očitno navdih za moške spolne fantazije, saj se je podjetje Pipedream Productions, ki proizvaja seks igračke, odločilo, da kupcem ponudi napihljivo lutko v podobi mlade pevke. Miley ni prva, ki jo je doletela ta 'čast', na podoben način so si namreč privoščili tudi zvezdnice Beyonce, Jennifer Lopez in Lady Gaga. Miley je nad lutko, ki ji je na las podobna in nosi celo njeno ime, naravnost zgrožena in odločena, da bo s tožbo ustavila prodajo seks igrače, ki je kupcem na voljo za manj kot 28 dolarjev.

Miley pretirava?

Nekateri menijo, da je slika lutke, ki krasi škatlo, manj izzivalna kot večina Mileyjinih zadnjih odrskih nastopov in slikanj za različne revije. Ne razumejo, zakaj se zvezdnica obremenjuje s tem, da jo prodajajo kot seksualno fantazijo. A Miley vztraja pri tožbi. Najstniška zvezdnica, ki je zaslovela z vlogo Hannah Montane, se sicer ponovno postavlja na noge po precej burnem obdobju svojega življenja: prekinila je razmerje s fantom Liamom Hemsworthom, paparaci so jo ujeli z vodno pipo v ustih, opito, ko se je na raznih zabavah mečkala z neznanimi fanti, poleg tega pa sta njena starša po 18 letih zakona naznanila, da se ločujeta. V zadnjem mesecu so se stvari sicer začele počasi urejati, starša sta se ponovno zbližala in prekinila ločitveni postopek, Miley naj bi bila ponovno srečna v Liamovem objemu, končalo naj bi se tudi obdobje njenih burnih zabav in pijančevanja do jutra.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604