Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Naomi se vrača!

Ž.B.
12. 01. 2012 12.00
0

41-letna manekenka Naomi Campbell se znova vrača v modni svet. Tokrat je ob boku Karen Elson, Kristen McMenamy in Daphne Groeneveld nastopila v reklamni kampanji Cavallijeve pomladno-poletne kolekcije za leto 2012.

Naomi Campbell, ki je svojo manekensko kariero začela kot 15-letno dekle in zaznamovala pozna osemdeseta in zgodnja devetdeseta leta preteklega stoletja, se je znova vrnila v modni svet. Tokrat je nastopila v vlogi modela za Cavallijevo pomladno-poletno kolekcijo, pri kateri so se pojavile še Karen Elson, Kristen McMenamy in Daphne Groeneveld. Četverica manekenk je sodelovala s fotografom Stevenom Meiselom, snemanje pa je potekalo v New Yorku. V vlogi idejne vodje fotografij je tokrat nastopila Cavallijeva žena Eva, ki je med izbrana oblačila vključila tudi zanimiv modni dodatek – torbico 'Florence bag', ki je ime dobila po kreatorjevem rojstnem kraju – Firencah.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561