Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Nekatere znajo navdušiti svoje občinstvo ...

Z. T.
30. 06. 2011 15.34
8

Rihanna ni nikoli veljala za sramežljivo dekle in na odru svoje oboževalce nagradi z drznimi nastopi in opravami. Na svoji zadnji turneji Loud je že poskrbela za senzacijo, ko je nerodno padla, nato pa je prisotne razveselila s pogledom na svoje skromno pokrito telo ...

Verjetno Rihanna le redko koga še preseneti s svojimi opravami, saj vedno znova postreže z novim videzom in še drznejšimi oblačili. Kadar je na odru, si še posebej privošči drzna in seksi oblačila. S svojim slogom nadaljuje tudi na svoji turneji "Loud", na kateri je tudi že postregla z razgledom, ki si ga oboževalci niso obetali. V bikinkah, bogato okrašenih z nakitom, mrežastih nogavicah in fluorescentno roza ter vrtoglavo visokih petah je počepnila pred občinstvom, ki se mu je razkril "zanimiv" pogled na pevkino mednožje. Še enkrat je dokazala, da zna na odru narediti pravi šov in občinstvo vedno znova presenetiti.
 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561