Zadovoljna.si
TOP4 - 1

Novice

Nepozabna izkušnja, ki je ne smeš zamuditi!

zadovoljna.si
17. 06. 2015 15.05
2

TOP4 dekleta s Tjašo Kokalj jutri, 19.6. prihajajo v Koper in to je tudi ena izmed zadnjih priložnosti, da se prijavite v tretjo sezono priljubljenega šova in doživite nepozabno izkušnjo. Lanskoletne zmagovalke so nam zaupale, kaj jim bo najbolj ostalo v spominu in kaj bi svetovale dekletom, ki se bodo letos potegovale za naziv TOP4 dekleta!

TOP4 - 2
TOP4 - 2FOTO: Facebook

Prijave sprejemamo do 22. 6.2015 zato POHITI! V petek dekleta lahko ujameš v Kopru ali pa se prijaviš na spletni strani www.top4.si!

Lejla, Aleksandra, Andreja in Nastasja so TOP4 dekleta, ki zadnjih nekaj tednov s Tjašo Kokalj na čelu potujejo po slovenskih krajih in k sodelovanju v tretji sezoni priljubljenega šova vabijo dekleta, ki iščejo nove izzive in doživetja.

"Šov sem si najbolj zapomnila po vseh preizkušnjah skozi katere smo se morale prebiti do samega vrha, do trenutka ko sem zaslišala svoje ime in sem se postavila v vrsto TOP4 deklet," nam je razkrila Andreja, medtem ko si bo Nastasja zadnje leto zapomnila predvsem po številnih priložnostih, ki jih je zaradi njega dobila. »Kot ena izmed TOP4 deklet sem zaradi šova dobila kar nekaj novih priložnosti za delo v Sloveniji. Prav tako mi je to pomagalo le še nadgrajevati mojo karierno pot v manekenski smeri.«

TOP4 - 3
TOP4 - 3 FOTO: Facebook

Izkušnja pa je bila nepozabna tudi za Aleksandro: "Iz vsakdanje rutine sem za eno leto vstopila v kožo medijsko prepoznavnega obraza in doživela stvari, ki jih pred tem ne bi nikoli. Snemanje spotov, fotografiranje za jumbo oglase, spoznavanje novih ljudi in nastopanje v različnih tv oddajah je vsakdanji del tega doživetja."

In kakšen nasvet bi jim dala lanskoletna zmagovalka Lejla? »Skozi celo oddajo sem bila Lejla, brez pretvarjanja in taktike. Mislim, da je to ključ do zmage v življenju nasploh in ne samo v oddaji.«

Prihaja tretja sezona!

Za eno leto bodo postale obraz podjetja T-2. Izmed njih bo strokovna žirija izbrala zmagovalko, ki bo prejela: TOP denarno nagrado v višini 10.000 EUR, avtomobil TOP znamke.

Letos prijave deklet, ki se bodo borile za bogate nagrade, zbiramo na dva načina. Kot v preteklih dveh sezonah se lahko prijavite na spletni strani www.top4.si ali v živo na TOP4 s Tjašo Kokalj karavano po večjih slovenskih mestih.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561