Zadovoljna.si
Grace med poljubom

Novice

Nerodno! Kate v postelji našla prinčevo 'prijateljico'

Z.B.
08. 06. 2011 12.00
26

William in Kate se bosta preselila v svoj novi dom v Kensingtonsko palačo, ki je bila Williamov dom tudi po ločitvi njegovih staršev, princa Charlesa in princese Diane leta 1996. Vojvoda in vojvodinja Cambriška naj bi se v nov dom vselila konec junija ali najkasneje naslednji mesec.

Mesec dni po poroki sta se William in Kate odločila izbrati svoj novi dom. To ne bo več hiša v najemu na otoku Anglesey v Walesu, kjer William dela kot pilot pri kraljevih zračnih silah, temveč sta se odločila za stanovanje v Kensingtonski palači. Kljub temu naj bi mladoporočenca veliko časa še vedno preživela na otoku Anglesey prav zaradi Williamove službe. Britanski mediji nov dom mladega para v palači iz 17.stoletja opisujejo kot dokaj skromno kraljevsko rezidenco. Hišo trenutno v celoti prenavljajo, ker so v zidovih pred kratkim odkrili azbest. Zato bosta do dokončanja prenove William in Kate stanovala skupaj s princem Harryjem v Clarence Houseu. Kot je znano, je Williamov mlajši brat velik ljubitelj zabav in ponočevanja, zaradi česar pride občasno tudi do kakšne neprijetnosti. Kate je tako pred kratkim vstopila v Harryjevo sobo in v postelji našla presenečenje – svakovo ljubico.

 

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604