Zadovoljna.si
Italijanska policija

Novice

Neverjetno! Sina dvojčka poskusila posiliti mamo

Z.B.
23. 08. 2011 16.33
10

Zgodba bolj spominja na filmski scenarij kot na resničnost. Brata dvojčka sta poskusila posiliti svojo mamo. Ponoči sta se vtihotapila v njeno posteljo, medtem ko je ženska spala. Dala sta ji vedeti, da želita spolno občevati, od nje pa sta zahtevala tudi denar za marihuano. Mamo je pred nasilnima dvojčkoma rešil njun brat.

Italijanska policija
Italijanska policijaFOTO: Dare Čekeliš

Dvajsetletna brata dvojčka sta ponoči vstopila v mamino spalnico in se zleknila ob njej v postelji. Žensko so prebudili poskusi sinov, da bi z materjo spolno občevala. Ko sta ji dala jasno vedeti, kaj želita od nje, je začela vpiti in poskusila pobegniti. Nepridiprava, ki sta od matere zahtevala tudi denar za marihuano, sta jo začela pretepati. Na srečo se je takrat vrnil domov tretji sin in mamo rešil pred podivjanima bratoma. Nesrečno žensko so odpeljali v bolnišnico, kjer bo morala ostati na zdravljenju najmanj dva tedna, kot poročajo italijanski mediji, pa je policija dvojčka odpeljala za zapahe. Dogodek, ki se je pripetil v kraju Grumo Nevano pri Neaplju, je dodobra razburil italijansko javnost.
 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561