Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Njegovega očeta Amerika prezira, njega pa obožuje

Z.M.
15. 08. 2011 16.49
0

Patrick, komaj 17-letni sin nekdanjega kalifornijskega guvernerja Arnolda Schwarzeneggerja, ki se je svetu zameril s številnimi skoki čez plot in nezakonskimi otroki, velja za enega največjih ameriških modnih upov. Najstnik je svoj pohod v svet zabave začel v velikem slogu, po vsem Los Angelesu namreč visijo plakati, na katerih postavni 17-letnik pozira zgolj v kavbojkah. Amerika naj bi ga oboževala, medtem ko se njegovega očeta po škandalu večina izogiba.

17-letni Patrick Schwarzenegger po mnenju večine na srečo ni podedoval očetovih gromozanskih mišic, njegovo telo je namreč vitko, a čvrsto, za kar je "kriva" predvsem joga, ki jo mladenič vztrajno prakticira že nekaj let. Za razliko od Arnolda Patrick ni obseden s fitnesom, že pri 15 pa je s pomočjo staršev ustvaril lastno modno znamko Project360. Vsako leto deset odstotkov zaslužka od prodaje podari v dobrodelne namene. Znano je, da je najstnik zelo navezan na svojo mamo, ob ločitvi staršev pa se je govorilo, da bo v prihodnje uporabljal le priimek svoje mame Marie Shriver.

Velik potencial in privzgojene delovne navade
Pri šestnajstih je podpisal pogodbo z modno agencijo L.A. Models, ki je v njem prepoznala potencial in bo najstniku najverjetneje priskrbela kampanje za Ralpha Laurenta in Armanija. Trenutno 17-letnik krasi jumbo plakate za kavbojke Hudson Jeans in načrtuje vpis na fakulteto Stanford. Čeprav je rojen v bogato družino, je vajen dela, lansko poletje pa je preživel na praksi v blagovnici The Grove. Modni strokovnjaki mu napovedujejo svetlo prihodnost, ne izključujejo niti možnosti, da ga med svoje vrste povabi tudi Hollywood.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561