Zadovoljna.si
Britanska policija

Novice

Nogometaši v zapor zaradi posilstva 12-letnic

z
19. 03. 2011 10.01
0

Britansko sodišče je šest nogometašev obsodilo na dve leti zaporne kazni, ker so imeli orgijo z dvema 12-letnima dekletoma. Na sodišču so povedali, da se je ena od deklet strinjala s spolnim odnosom, druga pa je bila proti in so jo posilili.

19-letni Courtney Amos, 20-letni Ashley Charles, 18-letni Dennis De Sousa, 20-letni Jahson Downes, 19-letni Jahvon Edwards in 21-letni Luke Farrugia so priznali, da so posilili deklico, mlajšo od 13 let, druga pa naj bi v spolne odnose privolila. Mladi nogometaši, dva še obiskujeta nogometno akademijo, so na sojenju povedali, da jim je ena od deklic, za katero pa naj ne bi vedeli, koliko je v resnici stara, poslala po telefonu sporočilo: "Vsaka lahko ima tri." Zgodilo se je 21. februarja lani in sredi noči so deklici odpeljali v park, kjer sta se dekleti takoj ločli. Ena je odločno zavrnila spolne odnose, druga pa se je odpravila v temen del parka in je izmenično spolno občevala z nogometaši. V preteklosti naj bi prijavila lažna posilstva, lagala pa naj bi tudi o svoji pravi starosti. Policija je zvedela za dogodek, ker je mama ene od deklic prijavila, da je hčerka pogrešana. Začela se je iskalna akcija, deklici pa so še isto noč našli sredi ceste. Takoj so pozvali vpletene nogometaše, ki so dejanje priznali, vendar naj ne bi vedeli za pravo starost deklic. Sodnik Stephen John je med sojenjem povedal, da je eno od deklic posililo pet nogometašev, drugo pa eden. Vsi nogometaši, razen Farrugie, ki je obsojen na prestajanje kazni v zaporu, bodo kazen prestajali v ustanovi za mladoletne osebe.

 


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604