Zadovoljna.si
Daša in Rajko na Maldivih

Novice

Noseča Daša žari, Rajko pa je le še senca

Ž.C.
13. 10. 2011 08.43
30

Daša Podržaj in Rajko Hrvatič sta medene tedne preživela na Maldivih in kot je mlada bodoča mamica zapisala na svojem FB-profilu, so bile počitnice čudovite. Svoje vtise je podkrepila tudi s fotografijo, na kateri v bikinkah s ponosom razkazuje svoj nosečniški trebušček. V levem kotu pa se skriva tudi postavni Rajko, pravzaprav njegova ‘mišičasta’ senca. Oh, ta slovenski Hollywood.

Daša in Rajko na Maldivih
Daša in Rajko na MaldivihFOTO: Facebook

53-letni poslovnež Rajko Hrvatič je 24. septembra po dveh letih ljubezni popeljal pred oltar svoje več kot 30 let mlajše dekle Dašo Podržaj. Nevesta, ki je blestela v beli obleki s črno čipko, je ženina pričakala kar na helioportu, saj je Rajko na poroko v stilu akcijskega filma prispel s helikopterjem. Primorec, ki je dolga leta veljal za zagrizenega samca, se ni oziral na stroške poroke, veliko poročno slavje v stilu razkošnih hollywoodskih porok pa je trajalo pozno v noč. Rajku in Daši se bo marca prihodnje leto pridružil nov član družine, novopečena zakonca Hrvatič pa sta se pred kratkim vrnila z medenih tednov na Maldivih. Daša je svoje vtise objavila na svojem Facebook profilu in dodala fotografijo v bikinkah, na kateri ponosno kaže svoj nosečniški trebušček.

 

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561