Zadovoljna.si
Beyonce Knowles - 2

Novice

Nosi noseča Beyoncé pod obleko blazino?

Z.C.
13. 10. 2011 08.47
30

Odkar je Beyoncé Giselle Knowles sporočila javnosti, da s partnerjem Jay-Z-jem pričakuje otroka, veselo razkazuje trebušček, kjer koli se ponudi priložnost. Njena nosečnost je v medijih sicer že večkrat sprožila dvome, saj je bil po mnenju mnogih njen trebušček na podelitvi nagrad MTV, kjer je sporočila veselo novico, večji, kot kasneje na dopustu na Hrvaškem. Mediji pa so se o njeni nosečnosti znova razpisali po intervjuju v oddaji "Saturday Night". Ko je pevka sedla na stol, naj bi se trebušček nenavadno 'deformiral'.

Zadnji nastop Beyoncé Giselle Knowles je v medijih znova okrepil ugibanja v zvezi z njeno nosečnostjo. Ko se je pevka sklonila, da bi sedla, se je njen nosečniški trebušček nenavadno 'deformiral', kot da bi pod obleko nosila blazino. Prvi dvomi so se pojavili, ko je po razglasitvi na podelitvi nagrad MTV, da je noseča, odpotovala na dopust v Dalmacijo, kjer je trebušček pokazala v kopalkah. Pozorni opazovalci trdijo, da je bil dober teden kasneje bistveno manjši, kot na prireditvi MTV, kjer se je na rdečem tepihu pojavila v dolgi rdeči obleki.

So dvomi upravičeni?

Kot trdi ameriški portal MediaTakeOut.com, se je pevka na podelitvi nagrad MTV poslužila malega trika. Pod obleko naj bi si pritrdila blazino, ki je dodobra napolnila obleko, kar naj bi na gledalce naredilo močnejši vtis, ko je sporočila, da je noseča, kot pa če oblin ne bi bilo. Pevka naj bi po mnenju omenjenega portala bila noseča šele osem tednov in ne tri mesece, kot trdi. "Želela je, da bi bilo sporočilo, da pričakuje otroka, učinkovito, zato je poskrbela, da bo trebušček videti večji, kot je v resnici," je razkril anonimni vir. Kakor koli, s partnerjem se veselita otroka, nedolgo tega pa je pevka za revijo US Style povedala: "Ko si star 18 ali 19 let, imaš veliko energije in motivacije. Takrat je pravi čas, da delaš toliko, kolikor zmoreš. Zdaj sem odrasla ženska, ki se lahko posveti tudi svojemu zakonskemu življenju, imam otroke in sem mati, kakršna si želim biti.”
 

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 577