Zadovoljna.si
Laura Godon - 3

Novice

O njenem telesu sanjajo ženske po celem svetu!

J.V.
19. 06. 2015 08.16
94

O njenem telesu sanjajo ženske po celem svetu, toda Laura Gordon na prvo mesto postavlja zdravje in ne lepote. Fitnes je nekaj, v čemer uživa, rezultati pa so takšni, da na pragu petdesetih let izgleda popolno.

Laura Godon - 3
Laura Godon - 3FOTO: Instagram
Laura Godon - 2
Laura Godon - 2 FOTO: Instagram
Ob ogledu njenega Instagram profila marsikdo najprej pomisli, da je Laura prepoznavna osebnost ali morda celo profesionalna športnica. A to ni res. 46-letna Laura je v resnici nepremičninska agentka, ki svoj prosti čas posveča telovadbi in gibaju v naravi. Za priljubljenost se lahko zahvali fotografijam, ki jih dnevno deli s svojimi sledilci na družbenem omrežju Instragam in blogu o fitnesu in zdravi prehrani.

In čeprav je danes videti odlično, pa temu ni bilo vedno tako. Po odhodu na študij in začetkom samostojnega življenja se je zredila za več kot 10 kilogramov. Da bi shujšala, se je odločila, da zvečer in ponoči preneha jesti in da zmanjša količino obrokov.

Ko se je znebila odvečnih kilogramov, ni več posvečala pozornosti telovadbi. V 20 letih je kljub temu brez težav ohranjala linijo, z leti pa je to postajajo vedno težje. Ko je vstopila v četrto deseletje, se je znova posvetila telovadbi in spoznala, da v njej tudi zelo uživa.

Laura upa, da bo s svojim blogom navdihnila dekleta v dvajsetih letih, da telovadijo, jim s koristinimi nasveti pomagala do fit in zdravega telesa, njene fotografije pa so navdih za vse, ki si želijo preoblikovati svoje telo.
 

Laura Godon - 1
Laura Godon - 1FOTO: Instagram

KOMENTARJI (94)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604