Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Od prikupne deklice do vamp ženske

Z.M.
20. 06. 2011 12.00
1

Igralke Bonnie Wright se spomnimo kot prikupne male Ginny Weasley iz filmov o Harryju Potterju, otroška igralka pa je danes stara 20 let in bolj kot na ljubko deklico spominja na pravo vamp žensko! Od sage o najstniškem čarovniku se bo, tako kot drugi igralci, poslovila z zadnjim filmom, v katerem bo vstopila v zakon s Harryjem in mu rodila dva sinova in hčerko. 20-letnica pravi, da v prihodnje ne želi več snemati filmov, ki so sestavljeni iz več nadaljevanj, trenutno pa se posveča manjšim neodvisnim filmskim produckijam.

Bonnie Wright je imela le 10 let, ko je posnela prvi film o Harryju Potterju, v katerem je prevzela vlogo mlajše sestre Harryjevega najboljšega prijatelja Rona Weasleyja. Deset let pozneje je podoba sramežljive rdečelase Ginny le še preteklost, Bonnie je namreč zrasla v postavno 20-letno gospodično, ki se v zadnjem delu Harryja Potterja poroči z naslovnim junakom. Nedavno so jo fotografirali za naslovnico revije Haute Muse, na kateri igralka še zadnje dvomljivce prepriča, da je odrasla in prerasla status otroške zvezde.

Dovolj ima Harryja Potterja
20-letnica sicer komaj čaka, da se poslovi od vloge Ginny, ki jo je spremljala zadnjih deset let. Trenutno na Jakarti snema neodvisni film The Philosophers, v katerem jo bomo lahko videli v vlogi zgovorne najstnice. "Film je psihološki triler, osredotočen na ure filozofije na mednarodni šoli v Indoneziji,“ pravi Bonnie, ki se je letos aprila zaročila z igralcem Jamiejem Campbellom, s katerim sta se spoznala na snemanju zadnjih dveh filmov o Harryju Potterju.

Mlada igralka trenutno študira na londonski fakulteti za umetnost in medije, nekoč pa si želi svoje igralsko znanje prenesti tudi za kamere. Njen izrazit videz ji je letos prinesel tudi naziv najbolj radikalne lepotice v Veliki Britaniji, večkrat pa jo lahko ujamemo tudi v vlogi manekenke.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604