Zadovoljna.si
Jason Biggs

Novice

Od žrebca do 'zavaljenca'

Z.M.
19. 10. 2011 12.04
7

33-letni igralec Jason Biggs, ki nas je nasmejal v vseh treh delih komedije Ameriška pita, se je poslovil od svojega natreniranega telesa. Zvezdnik, ki trenutno skupaj z drugimi soigralci snema že četrti del priljubljene komedije, se očitno ne obremenjuje preveč s svojim videzom, morda pa malce bolj zaobljen videz od njega zahteva tudi vloga.

Jason Biggs
Jason Biggs FOTO: Reuters

Jason Biggs je svet opozoril nase z vlogo Jima Levensteina v komediji Ameriška pita, vsi pa se ga spomnimo kot prikupno nerodnega najstnika, ki mu nikakor ni uspelo izgubiti nedolžnosti. A od prvega dela sage je minilo že 12 let, zato je razumljivo, da se je vmes spremenil tudi Jason. Iz sramežljivega dečka je zrasel v moškega, ki je še do nedavnega redno obiskoval fitnes studio, sodeč po fotografijah pa je igralec telovadnico v zadnjih tednih zamenjal za restavracijo s hitro prehrano.

Se zaradi vloge izogiba telovadnice?

Ohlapna modra majica ni prekrila njegovega opaznega trebuščka, njegove nakupovalne vrečke pa so pokale po šivih od vse hrane, ki jo je igralec nesel domov. Zvezdnik se očitno ne posveča preveč svojemu videzu, kar ni v njegovi navadi. Aprila so ga fotografi namreč še ujeli ko je prepoten in netreniran zapuščal telovadnico. Njegov karakter v četrtem delu Ameriške pite je srečno poročen družinski človek, ki ga občasno zanese s poti, še vedno pa ni znano, ali so njegovi kilogrami posledica zahtev producentov, ki so si njegov lik v tridesetih predstavljali bolj okroglega.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561