Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Pippa Middleton ve, kako se zabavati ...

Z.K.
31. 10. 2011 17.07
2

Mlajša sestra soproge princa Williama bo napisala knjigo o tem, kako organizirati zabavo. Da svoje znanje strne v knjigi, ji je predlagal David Godwin, saj verjame, da bi Pippa Middleton in založba Harper Collins s knjigo lahko zaslužili več kot 1,2 milijona evrov, saj bi knjiga najverjetneje šla za med. Tudi zato, ker je Pippa že večkrat dokazala, da se zna zabavati, komentirajo zlobneži.

Knjiga, ki naj bi jo napisala Pippa Middleton, naj bi vsebovala nasvete, kako organizirati zabavo. 28-letna Britanka je znana po svojih sposobnostih, kar zadeva organiziranje zabav. In ni le odlična organizatorka, temveč tudi gostiteljica, poročajo britanski mediji. Naj napiše knjigo, ji je predlagal David Godwin, ki sicer podrobnosti o knjigi ni želel razkriti medijem, češ da gre za zasebno zadevo. Pojavila pa so se ugibanja, da bi Pippa in založniška hiša Harper Collins lahko s knjigo zaslužila več kot 1,2 milijona evrov, saj bi priročnik izpod peresa slavne Pippe gotovo šel za med. Kot poroča Sunday Times naj bi slavna britanska svakinja nov projekt vzela zelo resno. “Pippa še ni podpisala pogodbe, vendar je tik pred sklenitvijo dogovora,” je za Sunday Times povedal vir in dodal, da ji bo pri pisanju najverjetneje pomagal izkušen pisatelj, vendar bo ostal anonimen.


 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604