Zadovoljna.si
Poljub na balkonu Buckinghamske palače

Novice

O groza, pa saj to je Kate Middleton!

Z.B.
21. 08. 2011 11.59
10

Priznati moramo, da moraš biti že pravi mojster, da iz Kate Middleton narediš strašilo. Zato si po mnenju nekaterih britanskih medijev proizvajalec Arklu zasluži toliko večjo ‘pohvalo’, saj mu je uspelo ustvariti najbolj grozljivo podobo soproge princa Williama doslej. In tudi lutka princa Williama bolj spominja na lik iz grozljivke kot na prijaznega sina pokojne princese Diane.

Kate Middleton v poročni obleki, ki jo je nosila na svoj poročni dan, 29.aprila letos, je postala lutka in je že naprodaj v trgovini z igračami Hamley's, kar je gotovo razveselilo številne londonske deklice in ljubitelje pravljic ter kraljevske družine. Družbo ji dela princ William v rdeči uniformi, sloviti par pa so izdelali v podjetju Arklu, ki se je sicer potrudilo izdelati vsako podrobnost na trenutno najbolj opevani Britanki. A jim miline, po kateri slovi Kate, ni uspelo prikazati na plastični lutki. Najbolj odkritosrčni kritiki trdijo, da lutka spominja na lik iz grozljivke, kljub temu so britanske deklice srečne, da so dobile punčko v podobi svoje ljubljenke. "Mislim, da je povsem enaka Kate, taka je, kot je bila Kate na dan poroke," je navdušeno dejala Annie, ko je iz trgovine odnesla novo pridobitev, Bella pa je hitela pripovedovati: "Postavila jo bom na polico v svoji sobi, da sem bom vedno spomnila, kdaj se je poročila." Lutki Kate in William sta naprodaj za 100 funtov, posamična lutka pa stane polovico tega zneska. Ob vsakem nakupu en funt namenijo v dobrodelne namene organizaciji Royal National Lifeboat Institution.

 


 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561