Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Pijana 'oktomama' si je dala duška

Z.M.
17. 07. 2011 12.00
0

Oktomama Nadya Suleman nedvomno ne bo osvojila naziva mama leta. Potem ko ni znala brzdati svoje otroške četice na letalu proti Kaliforniji, zaradi česar je bilo 300 potnikov dodobra vznemirjenih, je pred dnevi vseh svojih 14 otrok prepustila varuškam in se za svoj rojstni dan odšla napit v klub House of Blues v Los Angelesu. Družbo so ji delale prijateljice ter ogromno alkohola!

Nadya Suleman ima pri 36 letih kar 14 otrok, ki jih več kot očitno ni sposobna obvladati. Najmlajših osem je starih dobro leto, najstarejši pa ima osem let. Nadya priznava, da jih ni sposobna krotiti, kaj šele preživljati. Nedavno se je zaradi glasnih otrok na letalu skregala z igralko Kristen Johnson, ki ji je svetovala, naj si poišče pomoč pri vzgoji, pred dnevi pa se je odločila, da si mora dati duška in pošteno zaliti svoj 36. rojstni dan.

Potrebovala je oddih od 14-glave četice

V kalifornijski klub House of Blues je povabila nekaj svojih prijateljic, z njimi pila in jedla sladice, svoje otroke pa prepustila varuški. Pred časom je tarnala, da zaradi brezposelnosti težko skrbi za vseh 14, kot kaže, pa ji je uspelo privarčevati dovolj denarja za rojstnodnevno zabavo, na kateri je precej globoko pogledala v kozarec in s prijateljicami jedla kolačke.

Ne gre ji zameriti, kot kaže, je 36-letnica potrebovala kratek odklop od 14-članske otroške četice, ki vsak teden poje za kar 1.000 dolarjev hrane, teh brezposelna Nadya nima!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604