Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Mečkala se je s prijateljičinim fantom

Z.M.
08. 07. 2011 12.00
1

Kelly Osbourne zagotovo prav nič več ne žaluje za zaročencem Lukom Worrallom. Londonski paparaci so jo namreč ujeli, ko je zapuščala priljubljeni lokal skupaj s sinom angleškega glasbenika Paula Wellerja. Pozornost je še posebej pritegnila zato, ker je imela po obrazu razmazano živo rdečo šminko. Očitno je bilo, da se je parček zbližal in se vso noč mečkal v Boxu, enem od trenutno najbolj priljubljenih nočnih klubov na otoku.

26-letna Kelly Osbourne je s svojo novo, bolj vitko podobo tudi precej bolj samozavestna. Potem ko se je razšla z manekenom Lukom Worrallom, je z veliko žlico začela uživati samsko življenje. Pred dnevi so jo tako opazili med zabavanjem v londonskem klubu Box.

Nova simpatija in šminka po celem obrazu

Na plesišču pa ni uživala sama, temveč v družbi postavnega 23-letnega Nata, sina angleškega glasbenika Paula Wellerja. Medtem ko je na zabavo prišla spodobna, se je malo pred četrto uro zjutraj poslovila z razmazano šminko, precej opita in v objemu Nata, ki je menda na dobri poti, da gre po očetovih uspešnih glasbenih stopinjah.

Ukradla fanta razvpiti Taylor

Mladega glasbenika so sicer nekaj dni pred zabavanjem s hčerko legendarnega Ozzyja Osbourna ujeli v družbi uporniške najstniške zvezdnice Taylor Momsen, ki je s svojo skupino The Pretty Reckless nastopala na enem od glasbenih festivalov v Londonu. Taylor in Kelly se že tako ne razumeta najbolje, saj ji je Kelly pred časom  izpred nosa speljala tudi službo pri Madonni. Taylor je bila prva, ki sta jo kraljica popa in njena hči Lourdes izbrali za zaščitni obraz njune modne znamke Material Girl. Zaradi neprimernega obnašanja najstnice in negativnega pisanja v medijih pa sta se mama in hči odločili, da mesto Taylor prepustita Kelly Osbourne.

Kellyjin predstavnik za tisk ni želel potrditi, da sta Kelly in  Nate v razmerju, Taylor pa svežega parčka tudi še ni komentirala.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561