Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Pevka na twitterju grozila, da se bo ubila

Z.M.
16. 09. 2011 16.38
1

Oboževalci pevle Sinead O'Connor imajo vse razloge, da jih skrbi za njihovo vzornico. 44-letna pevka, ki je vrhunec svoje kariere doživela v 90-ih z uspešnico Nothing Compares 2 U, je namreč na svojem twitter profilu objavila, da že leta razmišlja o samomoru in da jo pri življenju ohranjajo le še njeni otroci.

"Moj psihiater mi je vedno govoril, da sem slaba mama, ker sem v javnosti kar naprej tako odprto govorila o seksu. Želela sem si, da bi me samomor odrešil slabe vesti. Že nekaj let si tkao močno želim oditi v nebo. Edina stvar, ki me še drži pri življenju, so moji otroci. Ne želim jih pustiti na cedilu,“ je na svojem twitter profilu napisala pevka Sinead O' Connor. Njene šokantne objave pa se s tem niso nehale. Nadaljevala je, da če bi bilo mogoče, da njeni otroci nikoli ne bi izvedeli, da je šlo za samomor, bi to storila takoj. "Tako sem utrujena. Že 24 let me imajo vsi za noro. Tega ne zdržim več,“ je napisala pevka, ki očitno javno obupuje nad življenjem, njena naslednja objava je namreč bila:“Če kdo ve, na kakšen način bi se lahko ubila, da nihče ne bi pomislil na samomor, naj mi prosim pove.“

Groženj ne misli uresničiti

Sinead je od nekdaj javno govorila o svojih najglobjih razmišljanjih, težkemu otroštvu, zapletenemu odnosu s katoliško cerkvijo in depresiji. Je mama štirih otrok, najmlajši je star komaj štiri leta in vse upravičeno skrbi, da bo njeno pisanje negativno vplivalo na njen naraščaj. Že v začetku tega leta je javno spregovorila o tem, da velikokrat razmišlja o samomoru, nedavno pa je za irski časopis zatrdila, da svojih razmišljanj nikoli ne bi prenesla v realnost. Po 'črnem' večeru twittanja o tem, da se želi ubiti, je svoje spletne prijatelje naslednji dan pomirila, da je v redu in da si je našla novega zdravnika, ki je ne obtožuje, da je slaba mama.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561