Zadovoljna.si
Pink

Novice

Pink nima za varuško?

Z.L.
15. 11. 2011 16.00
0

Willow Sage, hčerkica priljubljene ameriške pevke Pink, je res velika srečnica. Pri vsega petih mesecih sta jo starša vzela s sabo na premiero risanke in jo tako izpostavila številnim fotografskim objektivom. Otrok se seveda ni zavedal, kaj pomeni ves trušč, že zelo zgodaj pa se ji je uresničilo to, o čemer številni 'neslavni' lahko zgolj sanjajo.

Pink
Pink FOTO:
Tako mlada, pa že deležna hollywoodskega blišča. To bi lahko rekli za Willow Sage, hčerkico priljubljene pevke Pink in njenega moža, voznika motokrosa Careyja Harta, ki sta konec prejšnjega tedna hčerkico pripeljala s sabo na premiero risanega filma 'Vesele nogice 2' (Happy Feet Two). Mnogi so se ob tem hudomušno spraševali, ali je morda tudi njo kriza udarila po žepu in finančno ni bila sposobna najeti varuške za ta večer. A zvezdnica je hčerko s sabo verjetno pripeljala zaradi risane vsebine, čeprav je Willow še premajhna, da bi razumela zgodbo. Prav tako pa ni razumela vsega trušča in bliskavic, zato je precej zmedeno opazovala okolico, medtem ko so si fotografi dajali duška.

Modno usklajeni

Družinica je na rdeči preprogi delovala srečno in sproščeno. Tudi Willow je kmalu pozabila na okolico in se kot prava mala zvezdnica ni pustila motiti. Družinica je poskrbela tudi za barvno ujemanje in tako s črno-belo kombinacijo očarala številne modne kritike, poleg tega pa sta bili ravno ti dve barvi najbolj primerni za risani 3-D film o pingvinih. Posebne pozornosti je bila poleg hčerkice deležna tudi mamica, ki na glasbeni sceni krmari med rockom in soulom. V elegantnem korzetu je do izraza izraza prišel njen lepo oblikovan dekolte, navdušila pa je tudi z zapeljivo postavo, ki je zgolj pet mesecev po porodu spet taka kot prej. Tudi mož Carey se je izkazal v elegantni črni moški obleki, ki je imela robove poudarjene s svilenimi obrobami, za piko na i pa si je nadel še črno-bela sončna očala. Prav tako kot Pink je tudi njen mož velik ljubitelj tetovaž, kar dokazujejo tudi številne na njunih telesih in nekatere med njimi so lepo prišle do izraza tudi na rdeči preprogi. Mala Willow pa je bila tista, ki je v svojem pajacku najbolj spominjala na pingvina in s tem poskrbela za popolno ujemanje izbora oblačil z dogodkom.

Pink posodila svoj glas

Pink je posodila svoj glas enemu od likov v animirani risanki, kar je še en dokaz več, da je bilo leto 2011 za zvezdnico leto številnih preobratov in sprememb. Pred kratkim se je mudila v New Yorku, kjer se je udeležila snemanja filma 'Thanks For Sharing', v katerem bo zaigrala poleg znanih zvezd Gwyneth Paltrow in Marka Ruffaloja in tako vstopila tudi v svet filma. Simpatična Pink se na namigovanja, da ni mogla najti varuške ali da je priložnost izrabila, da širnemu svetu pokaže svojo hčerko, ni odzvala, videlo pa se ji je, da kar žari od sreče in da ji družinsko življenje res godi. Tudi Willow se je lepo vživela v situacijo in zna se zgoditi, da bo šla po poti Suri Cruise, ki je z vsega štirimi leti postala celo pomembnejša od svojih staršev.

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582