Zadovoljna.si
Britanski mediji trdijo, da je na vidiku ljubezen.

Novice

Pippa očarala Harryja, ker je bila na poroki brez hlačk

Z.B.
23. 06. 2011 11.00
15

Ona mu pravi "stotnik", on njej "komandos", in čeprav vzdevka ne zvenita nič kaj romantično, je v britanskih medijih završalo: trdijo namreč, da je le še vprašanje časa, kdaj bosta princ Harry in Pippa Middleton postala par. Oba sta samska, Harry se je razšel s 25-letno Chelsy Davy, s katero se je dobival zadnjih šest let, Pippa pa je zapustila svojega fanta Alexa Loudona, nekdanjega igralca kriketa in danes bankirja.

"Od poroke Williama in Kate sta se Pippa in Harry večkrat dobila," poroča Daily Mail, ki je tudi razkrili ljubkovalna vzdevka, ki sta si ju nadela: ona mu pravi stotnik, kar je njegov čin v vojski, kot je znano, je Harry pilot helikopterjev apache, medtem ko ji on pravi "komandos", vzdevek pa naj bi nastal zaradi govoric, da Pippa na poroki pod belo obleko ni imela spodnjic.

Še več, Harry naj bi, kot poročajo britanski mediji, govor ženinove priče zaključil z besedami: "Pippa, pokliči me!" In to se je zgodilo. Neki zaupni vir iz krogov blizu kraljevi družini je za revijo Grazia povedal, da sta si princ in slavna sestrica stala ob strani, ko sta prekinila dolgoletni zvezi s svojima partnerjema: "Pogosto govorita po telefonu, od poroke pa sta se dobila najmanj petkrat. Enkrat je Pippa Harryja celo obiskala v stanovanju v Clarence Housu. Njej je zelo všeč njegov smisel za humor." Par, za katerega trenutno velja v Veliki Britaniji največ zanimanja, naj bi se enkrat srečal tudi v nekem lokalu v Chelseaju.

Vendar se bo Harry moral podvizati, menijo britanski mediji. Čeprav Loudon ni več v igri, so Pippi za petami njeni nekdanji fantje, ki se na vse pretege trudijo, da bi osvojili srce slavne Britanke. George Percy, dedič grofa Northumberlanda, spada med favorite: najprej je Pippo odpeljal na izlet v Madrid, potem pa ji je ponudil še službo v svojem podjetju. Dobra taktika.

Britanski mediji trdijo, da je na vidiku ljubezen.
Britanski mediji trdijo, da je na vidiku ljubezen.FOTO: Reuters
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 577