Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Pippa ga biksa ...

Z.N.
02. 09. 2011 15.11
11

Paparaci vse od poroke Kate Middleton zavzeto sledijo njeni sestri Pippi Middleton in samo čakajo, kdaj bo storila kakšno napako. Nedavno se jim je čakanje splačalo – Pippa je namreč parkirala avto na območju, kjer je parkiranje prepovedano, redar pa ji je za brisalec brez oklevanja zataknil kazen.

27-letno sestro britanske vojvodinje cambriške Kate Middleton, Pippo Middleton, so fotografi ujeli v centru Londona, ko je dobila kazen za napačno parkiranje. Pippa, ki je imela v Mayfairu sestanek, je svojega črnega jeklenega konjička znamke BMW, ki naj bi bil vreden okoli 40 tisoč funtov, parkirala pred restavracijo, ko se je vrnila, pa jo je na vetrobranskem steklu zataknjena za brisalcem čakala kazen. Ko se je iz restavracije vračala k avtu, jo je pričakala množica fotografov. Tuji mediji so se zdaj tudi že razpisali, da bi morala vojvodinjina sestra biti bolj spoštljiva do britanske zakonodaje.

Medtem ko Kate in William živita bolj umirjeno življenje, njena sestra Pippa in princ Harry živita precej bolj sproščeno in se, kot pišejo nekateri britanski mediji, na pravila bolj kot ne 'požvižgata'. Harryja so paparaci nedavno ujeli, ko se je divje zabaval na Hvaru, Pippo pa so prejšnji teden zalotili, ko se je s fantom Alexom Laudonom sproščeno zabavala v priljubljenem nočnem klubu.

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604