Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Ups! Pippo ujeli z drugim ...

Z.M.
17. 10. 2011 17.44
10

Lastnica najbolj opevane britanske zadnjice Pippa Middleton je sicer že tri leta v razmerju z bankirjem Alexom Loudonom, a to je ne ustavi, če se ji na plesišču pridruži postaven neznanec. Na nedavnem dobrodelnem plesu v Londonu jo je Alex le opazoval z roba plesišča, medtem ko se je ona popolnoma prepustila rokam skrivnostnega soplesalca.

28-letna Pippa Middleton in njen 31-letni partner Alex Loudon, s katerim sta par dobrih deset mesecev, se rada skupaj udeležujeta dobrodelnih prireditev, a če sodimo po fotografijah, je Pippa tista, ki se težko loči od plesišča, medtem ko Alex vse skupaj raje opazuje ob strani. Ker je v dvoje bolj zabavno, se postavna temnolaska ni branila povabila skrivnostnega neznanca, ki je 28-letnico vrtel po plesišču, kot bi šlo za življenje. Pippa je v strastnem plesu s postavnim temnolascem vidno uživala, njen Alex pa ji očitno zaupa, saj ni posredoval na plesišču.

Alex ni ljubosumen

Zabavo sta objeta zapustila malo po četrti uri zjutraj. Par je bil sicer gost enega od prestižnih dobrodelnih plesov v hotelu Park Plaza v centru Londona. Udeležili sta se ga tudi princesi Eugenia in Beatrice, princ Harry, njegovo nekdanje dekle Chelsy Davy ter nekdanja 'spajsica' Geri Halliwell.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604