Zadovoljna.si
Pippa Middleton

Novice

S Pippino zadnjico bo mastno zaslužila

Z.B.
24. 07. 2011 19.42
2

Poroka stoletja, kot so jo poimenovali nekateri, ni spremenila življenja le vitki Britanki Kate Middleton, ki je postala soproga princa Williama, temveč tudi njeni sestri Pippi. Na poroki, ki jo je prek televizijskih zaslonov spremljal ves svet, je šarmirala v beli oprijeti obleki do tal, njena zadnjica pa je čez noč postala najbolj opevana zadnja plat na planetu. In nekateri iz tega zdaj kujejo dobiček.

Vse skrivnosti v zvezi z najbolj opevano zadnjico na svetu bodo objavljene v knjigi. Za Pippini lepo zaobljeni in dvignjeni glutealni mišici, ki sta na poroki njene sestre Kate s princem Williamom hipnotizirali ves svet, naj bi bil namreč zaslužen pilates. Pippina inštruktorica pilatesa Margot Campbell, ki je s svojo varovanko pridno in trdo delala v Go Studiu v Parsons Greenu, bo svoje delo s slavno britansko "svakinjo" unovčila. Campbellova se je dogovorila z založniško hišo, da izda knjigo, v kateri bo razkrila vse tehnike treninga s Pippo, dodala pa bo tudi številne anekdote iz časov, ko sta skupaj pridno vadili. Kako zelo je nad pilatesom navdušena tudi Pippa sama, priča post, ki ga je mlajša od sester Middleton objavila na spletu: "Pilates je zame možnost za beg iz mojega londonskega načina življenja. Naj bo ura sedem zjutraj ali sedem zvečer, pilates me umiri in me napolni z energijo. V zadnjih mesecih sem opazila, da sem veliko močnejša, izboljšala pa se je tudi moja drža. Vsem priporočam Margot za inštruktorico."

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561