Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Čigava je?

Z.N.
26. 08. 2011 16.18
6

36-letna Švedinja Victoria Silvstedt si je letos privoščila dolge počitnice. Po dopustu na Karibih sta se s partnerjem Mauriceom Dabbahom odpravila na krajši oddih še na Sardinijo v Porte Cervo. Victoria je seveda tudi tokrat na plaži pokazala svoje adute in tako poskrbela, da naključnim mimoidočim in paparacem ni bilo dolgčas.

Victoria Silvstedt, 36-letna nekdanja miss Švedske, model in Playboyeva zajčica, se je v bazenu na Sardiniji namakala oblečena v zelene bikinke in pozornost privabljala s svojimi oblinami. Victoria v bazenu ni bila sama – družbo ji je delal njen kar nekaj centimetrov nižji partner, švicarski poslovnež Maurice Dabbah. Z Mauricem sta si v Porte Cervu privoščila krajši oddih po malce daljših počitnicah na Karibih.

Rada ima pozornost

Švedska platinasta starleta, ki je bila v mladosti uspešna smučarka in je po poškodbi rame zaplavala v manekenske vode, rada vzbuja pozornost. Paparacem je svoje adute že večkrat postavila na ogled. Pred časom so ji, medtem ko je ležala na ležalniku na terasi ob bazenu, ponagajale hlačke. Victoria si jih je 'popravila' tako, da je pokazala skoraj celo zadnjico, na poglede mimoidočih pa se ni zmenila. Med drugim svetlolaska, ki slovi po vitkem telesu, paparacem rada nastavlja tudi svoje bujne silikone. Victoria, ki je bila tudi Playboyevo dekle, je v življenju posnela že vrsto golih fotografij, preizkusila se je kot pevka in igralka, nastopila je v italijanski različici Kolesa sreče in športne oddaje ob olimpijskih igrah. Platinasta Vitoria je gostovala tudi v televizijski seriji Melrose Place.


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604