Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Ups, silikonske prsi so jo izdale

Z.S.
16. 05. 2011 10.26
14

Je že res, da je Janice Dickinson dopolnila 56 let, vendar njeno obnašanje in predvsem oblačenje kažeta, da se v svoji koži še vedno počuti mladostno. Divja starleta se je pred kratkim zabavala v Newyorškem nočnem klubu District 36 in razkazovala svoje suhljato telo. Največ pozornosti je zbudilo predvsem njeno razuzdano obnašanje in kratka oblekica, v kateri je samozavestno razkazovala svoje silikonsko oprsje, ki ga je že močno načel zob časa in ji ga ne zavida več nobena predstavnica nežnejšega spola.

Divja in glasna

Janice Dickinson, ki je javnosti poznana predvsem po divji mladosti in nazivu prvi supermodel na svetu, ki si ga je nadela kar sama, še ni pripravljena na umirjeno življenje. To je dokazala pred nekaj dnevi, ko se je mudila v Newyorškem nočnem klubu in s steklenico drage penine v roki divje poplesavala ob didžeju. Oblečena v kratko zlato oblekico je razkazovala dolge suhljate noge in mimoidočim ponujala nič kaj zavidljiv pogled na svoje oprsje. Med poplesavanjem je obleka razgalila tudi delček bradavičke, vendar se gospa srednjih let, ki se z vsemi močmi trudi zaustaviti staranje, s tem ni obremenjevala.

'Nikoli ni preveč!'

Janice namreč brez sramu priznava, da se je odločila za vrsto lepotnih posegov - povečanje prsi, odstranitev kože na trebuščku, popravila si je zguban vrat, si privoščila lifting obraza, liposukcijo in botoks. „Tega ni nikoli preveč,“ je povedala v lanskoletnem intervjuju za magazin Closer. „Sem za vse, kar pripomore, da se posameznik v svoji koži počuti boljše. Ko sem dopolnila 40 let, sem se zaobljubila botoksu in sedaj si ga privoščim vsakih 6 mesecev.“ Bivši model ob enem priznava, da razmišlja o novi operaciji vratu, ki so ji jo predlagali njeni svetovalci in z veseljem oznanja, da bo ob smrti postala najlepše truplo na tem planetu.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561