Zadovoljna.si
Hujšajte kot prave hollywoodske zvezdnice!

30 days slim

Shujšajte v slogu hollywoodskih zvezdnic!

zadovoljna.si
14. 05. 2014 08.39
2

Poletje je vsak dan bližje, ve pa še niste začele hujšati za misijo 'bikini poletje'? Brez skrbi, nič še ni izgubljenega. Tudi na slovenskem trgu je namreč odslej na voljo rešitev za hitro topljenje kilogramov – v slogu hollywoodskih zvezd!

30 Days Slim
30 Days Slim FOTO: sensilab.si
Poletje je z vsakim dnem bližje, večina pa nas še vedno samo nemočno opazuje odvečne maščobne obloge, ki so se nam nabrale čez zimo. Če želite v poletje zakorakati z lepim telesom, na katerega boste ponosni, predvsem pa z boljšo samopodobo in občutkom, da ste storili nekaj dobrega zase in za svoje telo, je sedaj skrajni čas za akcijo. A ker zna bili hujšanje precej naporno in vam lahko hitro zmanjka motivacije, je odslej tudi na slovenskem trgu na voljo idealna rešitev! V samo mesecu dni lahko iz sebe naredite čudež. Kako? S pomočjo najlažje diete tega poletja, ki je končno na voljo tudi na slovenskem tržišču.
Idealna postava je le še klik stran! Posebna ponudba za bralke in bralce portala Zadovoljna.si vam je na voljo TUKAJ!

Končno lahko hujšate kot prave zvezdnice

Tudi ve kdaj zavidate zvezdnicam svetovnega kova, ki so na rdečih preprogah vedno videti brezhibno? Naj vas potolažimo, da tudi pri njih ni vedno vse tako popolno in da imajo tudi včasih precej mlahave maščobe, za razliko od večine izmed nas pa že dolgo poznajo način, kako tik pred zdajci učvrstiti svoje telo in izgubiti odvečne kilograme. A sedaj se lahko tudi ve na podoben način hitro, enostavno in učinkovito znebite maščobnih oblog, ki vam parajo živce. Verjetno ste že ugotovile, da za doseganje odličnih rezultatov v izjemno kratkem času potrebujete več kot samo spremembo prehrane ali rekreacijo. Zato so znanstveniki strnili glave ter razvili paket izdelkov, ki vam zagotavlja odličen rezultat v samo 30 dneh. In rodil se je 30-Days Slim!

V čem je skrivnost?

Paket 30-Days Slim, vam ponuja celovit pristop k izgubi odvečnih kilogramov, saj omogoča, da zablestite v svoji koži že v mesecu dni. Vsebuje tri izdelke, ki bodo vaše telo spodbudili k odpravljanju odvečnih kilogramov na popolnoma enostaven in naraven način:

Naredite nekaj za svoje zdravje, telo vam bo hvaležno!
Naredite nekaj za svoje zdravje, telo vam bo hvaležno! FOTO: sensilab.si
- Appetit Stop bo učinkovito zavrl prekomeren apetit in pregnal občutek volčje lakote, s tem pa pripomogel k zmanjšanemu vnosu hrane in k izgubljanju odvečnih kilogramov.
- Fat Burner bo zavrl vsrkavanje maščob iz zaužite hrane v telo, ter pospešil topljenje maščob in odpravljanje maščobnih blazinic z vseh predelov vašega telesa. S svojim dvojnim delovanjem bo pripomogel k hitro opaznemu napredku pri odpravljanju maščobnih nadlog.
- Metabolism Boost bo pospešil izgubljanje kilogramov tudi med spanjem. Ker bo prestavil telesni metabolizem v višjo prestavo vam bo omogočil, da tudi med mirovanjem izgubljate odvečne kilograme brez posebnega napora.

Z nami bo hujšala tudi Jasna Kuljaj

S pomočjo paketa 30-Days Slim hujša tudi Jasna Kuljaj, ki je naravnost navdušena. »Najprej sem imela nekaj pomislekov zaradi pomanjkanja časa, a je pretehtala misel, da se je včasih treba ustaviti in na prvo mesto postaviti zdravje in telo,« nam je zaupala priljubljena voditeljica in dodala, da je biti fit že od nekdaj njeno vodilo. »Morda sem zadnje čase malo zanemarjala skrb za telo, saj sem poslovno razkosana na toliko koncev, da se nisem uspela ravno redno prehranjevati, trenirala pa sem še manj redno (smeh). Ne morem ravno reči, da so se mi močno nabrali kilogrami, ampak od kakšnih treh pa bi se tik pred poletjem z veseljem poslovila,« nam je v smehu zaupala simpatična Jasna in dodala, da že samo pet kilogramov lahko naredi občutno razliko. »Zelo malo je potrebno, da človek lepše zgleda, da je bolj zdrav in nima težav pri zapenjaju zadrg.«

»Izgubiti nimate kaj! Razen odvečnih kilogramčkov!«

Jasna sicer pravi, da se ji kakšen odvečen kilogram najprej pozna na tako imenovanih 'ljubezenskih ročkah', predelu med pasom in boki, kakšen kilogram več ali manj pa se ji pozna tudi na obrazu. »Spadam med tiste ženske, ki zaradi polnejših lic delujejo malo polnejše, a če me pogledate malo nižje, vidite da temu ni čisto tako. Nekatere ženske pa imajo koščen obraz, a preveč kilogramov in šele, ko jih malo bolje pogledaš, vidiš, da jih je kar nekaj skupaj. To je res malo krivično,« je v smehu dejala voditeljica, ki k topljenju kilogramov vabi prav vse, ki bi v poletje rade vstopile fit. »Dame, mlajše in starejše, prijavite se, izgubiti nimate kaj! Razen odvečnih kilogramčkov!«

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 629