Zadovoljna.si
Princ Harry in princ William

Novice

Britanska princa zavita v črnino

Z.M.
01. 10. 2012 11.51
27

Princ William in Harry trenutno preživljata težke čase. Izgubila sta namreč osebo, ki jima je stala ob strani v vseh težkih trenutkih. Preberite podrobnosti.

Princ Harry in princ William
Princ Harry in princ William FOTO: Reuters

Princ William in Harry sta se ovila v črnino. V 82. letu je namreč umrla njuna varuška Olga Powell, ki jima je stala ob strani v vseh najtežjih trenutkih. Powellova je za britansko kraljevo družino delala 15 let, princema pa je stala ob strani med ločitvijo njunih staršev in ob tragični izgubi njune mame, princese Diane. 81-letna Olga je bila vdova, umrla pa je za posledicami srčnega napada na svojem domu.

Bila je članica družine

"Princa sta nad novico globoko razžaloščena, saj je bila Olga velik del njunega otroštva," je za medije povedal kraljevi predstavnik za stike z javnostmi. William in Harry sta bila na varuško močno navezana, čeprav se je Olga upokojila že leta 1997, pa je s princema ostajala v stikih, bila je tudi edina varuška, ki je bila lani povabljena na poroko princa Williama. Tudi sama  je imela svoja varovanca neizmerno rada. "William in Harry sta bila v mojih očeh navadna otroka, nanju nisem gledala kot na plemstvo, ampak kot na svoja vnuka," je Powellova povedala pred časom.

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561