Zadovoljna.si
Prostitutka - 3

Novice

Prostitutka ubila klienta, ker jo je okužil s herpesom

Z.M.
12. 04. 2011 11.59
0

21-letna prostitutka Ashley Nicole Steel je v napadu besa ustrelila 40-letnega Derricka Grayja, ki je bil njena stalna stranka. Motiv za umor je bilo njeno prepričanje, da jo je Derreck okužil z vaginalnim herpesom.

Ashley Nicole Steel je prostitutka, ki svoje usluge nudi v vetrovnem mestu Chicago. Med njenimi stalnimi strankami je bil tudi 40-letni Derrick Gray, ki je temnopolto prijateljico noči okužil z vaginalnim herpesom. Ashley je to izvedela na običajen delovni večer, ko se je z Derrickom in neznanko srečala v njegovem stanovanju. Tik preden so skočili med rjuhe, jih je zmotil zvonec na vratih.

Ubila ga je zaradi herpesa

Derrick je odšel odpret vrata, Ashley pa je s še eno žensko čakala v spalnici, dokler ni zaslišala ženskega glasu iz hodnika. Z nočne omarice je vzela pištolo in se pridružila paru, ki se je prepiral. Razburjena gostja ji je pod nos pomolila telefon in ji pokazala Derrickovo sporočilo, v katerem se ji je opravičeval, da jo je okužil s herpesom. Prostitutka je predvidevala, da se je med enim od spolnih odnosov, herpesa nalezla tudi ona, zato je jezno potegnila pištolo izza pasu hlač in šokiranega Derricka trikrat ustrelila. Gray je poskušal pobegniti pred jezno Ashley, a mu ni uspelo.  Poškodbam je  podlegel na kraju dogodka

Ashley bodo za umor prve stopnje sodili konec aprila, sodnik pa je zavrnil prošnjo za varščino, tako da bo prostitutka na sojenje čakala za zapahi.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561